MS Outlook Express - nastavení

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MS Outlook Express - nastavení

Příspěvek od Vodny »

Zdravim.

Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví jestli se nechá MSOE nastavit aby běžel v pozadí při spuštění PC. Jde mi o to že když mi přijde email tak to zjistim s nějakym spožděním. Nééé že by vždy šlo o život to vlastně zatim nikdy ale bylo by good kdyby to šlo někde neviditelně a v případě že by dorazil email by se mi u hodin ukázala obálka plus třebas nějakej zvuk.

Neví někdo jestli se tohle nechá nastavit? Díky.
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

OE/MSOU to neumi, ale existuji ruzne POP3 sledovace, ktere jen hlidaji, jestli ti neco nepribylo na POP3 serveru a pak hodi hlasku/pusti OE

nebo je SW, kterym jde OE/MSOU hodit do tray listy
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Možností je nechat si posílat upozornění na mobil. To co psal VasekB funguje tak, že v určitém intervalu kontroluje poštu. Outlook z balíku office to umí. V OE si můžeš v nástroje - možnosti - obecné nastavit interval pro zjišťování pošty. Pokud nejde o život tak těch 30 minut stačí. Ale můžeš dát třeba 5 minut.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

Případně použít Windows Live Mail, který to také umí.
Post powered by Microsoft® Windows Vista™ Business
No trees or animals were killed during sending this message
VasekB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VasekB »

karf píše:Možností je nechat si posílat upozornění na mobil. To co psal VasekB funguje tak, že v určitém intervalu kontroluje poštu. Outlook z balíku office to umí. V OE si můžeš v nástroje - možnosti - obecné nastavit interval pro zjišťování pošty. Pokud nejde o život tak těch 30 minut stačí. Ale můžeš dát třeba 5 minut.
jasne.. interval kontroly bezi, ale jen kdyz ti bezi MSO. on nechce aby MSO bezel, nebo aby MSO bezel schovan v TrayMenu u hodin, to myslim MSO neumi.
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

Outlook Express ne, ale karf pise o Outlooku z Office, ktery to umi. Pravy klik na ikonku v trayi a "Skryt pri minimalizaci"
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Mr.Nigga píše:Outlook Express ne, ale karf pise o Outlooku z Office, ktery to umi. Pravy klik na ikonku v trayi a "Skryt pri minimalizaci"
Tak já jsem psal že ani nevím o čem jsem psal :lol: . Ale to nastavení intervalu kontroly pošty jsem psal pro outlook express.
minimalizaci do traye asi zvládne http://www.slunecnice.cz/sw/outlook-friend/
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr.Nigga »

já měl za to, že jsi psal o tomhle :oops: :D
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“