Mam notebook STATELLITE S1800 , procesor CELERON. Nie je to neaka pecka , ale na testovanie by bola blbost kupit neaky za 30 000.
Zohnal som ho od znameno a po case mi robi dost velke problemy.
Problem sa tyka vypinania. Najprv sa pocitac vypinal brutalne a stale pri instalovani. Zisitl som , ze su v kely RAMky , tak som ich vymenil . Problemy ako tak presli , ale ked chcem preinstalovat windows , jednoducho nepreinstalujem. Pri nacitavani informacii o HW a nacitavani kernel debuggerov, kniznic , atd (na uvode) , je to ok , ale ako nahle mi vybehnu moznosti ci chcem preinstalov windows , opravit pomocou zotavenia , pocitac mi vypne. Ked dam rychlo tlacidla tak sa dopracujem ku formatovani , ale nenaformatuje , len vypne. Keby som rychlo nemackal klavesy , ale isiel pomaly , ak mi to vypne hned. Po umornych pokusov som zistil , ze sa bude pravdepodobne prehrievat CPU. Ked som NB rozobral , nic som nezistil . Vsetko sm precistil , ale stale vypinal. Nasral som sa , zobral som lad v sacku a hodil som ho na chladic. Na moj udiv windows nainstalovalo hned na prvy krat aj s formatovanim .
Preto si myslim , ze to slabo chladi . Mohli by ste mi prosim povedat , akym sposobom mam zvysit vykon chladica ? Premna je nepriatelne aby som pri instalacii windows musel pouzit lad a chladit ho s tym . Preto prosim poradte .
Dakujem !
Tu pridavam screen chladica a chladica s ladom . :