Zdravím,
měl jsem v pc SB Audigy SE, tu jsem vymontoval (tvůli absolutní nemožnosti zapojit přední audio díky atypickému konektoru) a zapojil tu co je integrovaná na mé desce (viz. podpis)...musím se přiznat, že neslyším absolutně žádný rozdí, ba naopak třeba u TV tuneru je to ve prospěch integrovaného řešení. Ale můj dotaz je jiný - chci se zeptat, jak je to u moderních integrovaných zvukovek se zátěží procesoru? Mohou snížit výkon pc nebo je to zanedbatelné?
Děkuji
integrovaná zvukovka versus SB Audigy SE
Moderátor: CageJ
- D.U.K.E.
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- M@TRIXx
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
dle mého názoru integrované zvukovky moc procesor nezatíží, tedy pokud to nebude např.: starý Duron takže by to mělo být skoro zanedbatelné nadruhé straně asi záleží jak zrovna zvukovou kartu využívámé možná při sledování filmu nebo hraní her s prostorovým zvukem a digitálnímy efekty může určitou kapacitu procesoru využít.....
AMD BARTON 3200+ ::: GIGABYTE GA-7N400-L nForce2 Ultra chipset ::: 2X 512MB RAM Kingstone PC3200 dual ::: ATI Sapphire 9600XT 256MB (paměti 560Mhz čip 330 Mhz ) ::: WD 120G SE 160G ::: SB Audigy LE ::: HP 420i DVD-RW ::: CRT Fujitsu 21" + CRT Belinea flat 21" ::: Creative P5800