Acer Aspire 5710z

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Acer Aspire 5710z

Příspěvek od bubanek »

Zdravíčko, je tu nějaký super odborník, který by mi pomohl rozchodit wifi na tomhle notebooku? vyzkoušel jsem všechny možný návody na netu, jednou se mi to podařilo rozjet, ale k siti se to nepřipojilo. Opravdu nejlíp na Ubuntu. verze 710 sice nebízí instalaci firmwaru pro tuhle kartu, ale stejně se to nerozjede. nebo třeba myslíte že je lepší počkat na 804? díky všem kdo se o to budou zajímat

edit: jak to bývá, hned po založení tématu něco najdu
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=405990
uvidíme co se z toho vyklube, doufám že něco pozitivního
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Ak by sa ti to nepodarilo podľa toho tak by si to snáď mohol rozbehnúť cez ndiswrapper, teda mne sa tak zatial podarilo rozbehať väčšinu wifičiek.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

jojo zítra se pouštím do ndiswrapperu, podle tohoto vážně nefunguje (sice stažený program mi nainstaloval FW přes ndiswrapper, ale má své vlastní ovladače a já musím použít acerovské) takže, uvidíme :x
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“