Ovladace a ati saphire x1950gt pci-e ddr3 256mb

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
ivlisek
Nováček
Nováček

Ovladace a ati saphire x1950gt pci-e ddr3 256mb

Příspěvek od ivlisek »

Potrebuji pomoct: Mel jsem tam nainstalovany ovladace original, vsechny hry me jely dobre(medal airborne,cod4,nfs prostreet atd) ale nhl07 a nhl08, ty se hodne kousou.....Tak jsem tam nainstaloval novy ovladace 7.1 a uz vidim cuky i na tech dalsich hrach. Zkousel jsem ty ovladace zpet preinstalovat a nic, pouzil jsem cleaner driver a nic, trosku se me to cuka, nevim si s tim rady! Kamaradi maji starsi pc a nhlka jim jedou bez problemu, ja mam novy pc tyden a nic......Poradte mi prosim, je treba format? Nebo kde bych nasel ty idealni ovladace? a jak ty stary oddelat? dekuji
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

..nove ovladace 7.1? Jsi zaspal dobu...jinak aktualni ovladace ATi Catalyst 7.11 stahnes primo z domovskych stranek ATI, http://ati.amd.com/ (pro upresneni tady: http://ati.amd.com/support/driver.html )
Nez zacnes formatovat HDD a instalovat novy OS, nejprve si korektne odinstaluj ty stare, prvni to udelej pre pridat nebo odebrat programy, po restartu pouzij utilitu DriverCleaner, po te doporucuji procistit registry a system (treba CCleaner) a az potom nahod nove ATi Catalyst 7.11 8)
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

Jo,zkusim to, ale jeste mi porad jak delat v tom driver cleaneru. Otevrela se mi tam tabulka, kde bylo hodne toho na vyber a zkratka ATI tam byla asi sestkrát! Nevim co mam vybrat a jak poznam ze jsou ty ovladace uplne pryc? Je to tak ze rozjedu Catalist center a nebude tam zadna verze? A myslis ze je to vazne tim ze me vsechny hry jely a nhl ne? Vcera jsem tam zkousel tri druhy ovladacu: original 7.7 pak 7.1 a 7.1 kde to melo koncovy cislo jiny.... U tech 7.1 mi jelo vsechno krome nhl a u tech 7.1 mi uz nejelo skoro nic bez malych cuku. Dekuji za radu
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

Oprava: u tech 7.7 mi jelo skoro vsechno a u tech 7.1 nic
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

A pri tom stahovani tech ovladacu (http://game.amd.com/us-en/drivers_catal ... adeonx-mce) se stahuje a instaluje jen Catalyst software suite a nebo i to Display driver?

A pri instalaci se s tema ovladacema nic nedela? To se jen nainstaluje a restart a hotovo? diky za pomoc
Amd Athlon 4000+, ATI Saphire x1950gt ddr3 256mb pci-e, 2000mb ram, 400w zdroj
ivlisek
Nováček
Nováček

Příspěvek od ivlisek »

Upozornuji ze mam hodne stary monitor, je mozne ze dava spatnou odezvu? Jedna se o 17ku CRT monitor, hodne vyboulena obrazovka
Amd Athlon 4000+, ATI Saphire x1950gt ddr3 256mb pci-e, 2000mb ram, 400w zdroj
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“