Poradte s TV kartou

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Dr.Thrax
Začátečník
Začátečník

Poradte s TV kartou

Příspěvek od Dr.Thrax »

Mal by som niekolko otazok ohladom TV karty, kedze doteraz som sa o nu velmi nezaujimal a skoro nic o nich neviem. Prosim poradte:

1. Chcel by som si nejaku zaobstarat, na cene nezalezi. Mam 5.1 repro v popise, tak aby mala stereo, kvalitny zvuk a co najostrejsi obraz.

2. Co treba na satelitnu kartu, kolko to stoji, to treba nieco take ako na TV-drahy digitalny primac a kartu s programami? Stacila by mi markiza, prima , ct 1 a 2. A ci sa plati aj mesacne.

3.Filmy sa daju zaroven s pozeranim aj stahovat a potom napalovat na DVD-chcem najkvalitnejsi obraz.
dik :-D
AMD Athlon 64 3200-3500, Ram 2048 MB 450 MHZ, Geforce FX 5950 Ultra,neskor Radeon X800XT ked bude, Maxtor 200 GB, Zalman Reserator 1 na procesor, Zalman Reserator 1 na grafiku a chipset, Thermaltake case aluminium xaser V modern life V 6000 A, IC7-Max 3 doska,Soundblaster audigy 1, creative 5.1 repro, TV tuner, DVD-R-RW, monitor 17" hyundai imagequest plochý CRT-LCD su sroty
Dr.Thrax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Thrax »

4. Moze byt obraz aj v kvalite DVD filmov?
AMD Athlon 64 3200-3500, Ram 2048 MB 450 MHZ, Geforce FX 5950 Ultra,neskor Radeon X800XT ked bude, Maxtor 200 GB, Zalman Reserator 1 na procesor, Zalman Reserator 1 na grafiku a chipset, Thermaltake case aluminium xaser V modern life V 6000 A, IC7-Max 3 doska,Soundblaster audigy 1, creative 5.1 repro, TV tuner, DVD-R-RW, monitor 17" hyundai imagequest plochý CRT-LCD su sroty
tosuja
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tosuja »

V popisku mas tv-tuner. Jeden nestaci? Jestli ne, hledej na tvfreak.cz.
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

Dr.Thrax píše:4. Moze byt obraz aj v kvalite DVD filmov?
nie :(
proste to nedovolue rozdielna technologia monitorov a televizorov.NIKDY nemozes dosiahnut na pocitaci taky obraz ako na televizore.V jednom PCrevue alebo worde to rozpisovali.Telka proste ide na 60Hz a neviem co vsetko, rozlisenia nejakych 640*480 :twisted: a vysledkom je kvalitny obraz.Monitory to preste nedokazu

EDIT: aby som nazabudol na to najdolezitejsie==>>Obnovovacie frekvencie.Na televizore ti to ide nejako cca 20 obrazkov/s ak sa nemylim(nie som si isty, mozno je to 10, ale asi tych 20) zatial co na monitore je to rychlejsie cim sa odkryvaju chyby v obraze ktore na telke proste nespozorujes
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“