Ahoj,chtěl bych se tady zeptat,zda už se někomu povedlo opravit umrtvený firmware a případně jak postupovat.Myslím,že vím co mi napíšete,ale za dotaz to stojí.
Tak tedy,pořídil jsem bazarový Wi-Fi AP Planet 1960,stáhnul jsem si všechny ovladače a nějaké verze firmware.Pak jsem se snažil celé odpoledne ho nějak nastavit.Občas se to i seklo a tak jsem dával "ukončit úlohu".Pak jsem už ze zoufalství zkoušel všechno co mělo nějaký vztah k tomu AP.Když se to opět zastavilo,tak jsem zas ukočil úlohu,ale to jsem tam zrovna sypal firmware. Tak poslal jsem ho do křemíkového nebe,nebo ještě je nějaká možnost resuscitace???
firmware do mrtvoly??
Moderátor: Eddward
- Bruk600
- Začátečník

firmware do mrtvoly??
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.
- HacIPex
- Začátečník

-
- Bruk600
- Začátečník

No na originální utilitě jsem to právě rozmáz.Ma tom zařízení se nahrává firmware pomocí USB a právě,že W najde jenom neznámé zařízení a bez nějakého firmware to spolu nekomunikuje.Potřeboval bych tomu dát nějak natvrdo ovladač.H@A píše:nevim jak na tvojem, ale ja na asusu podrzim tlacitko reset, zapnu, pustim, spustim firmware restoration (software) a za par minut mam znovu funkcni router (ktery byl puvudne uplne mrtvy)
takze moznost by tam byla, zkus se podivat po originalnich ulitach
Kdybys býval mlčel,tak bys zůstal filozofem.