Nenabootuje system

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nenabootuje system

Příspěvek od FCBchachar »

Mam mesic stary komp, celou dobu fungoval vpohode ale naraz nechce nabootovat vubec. Nekdy se mi podari rozjet nouzovy system (XP SP2) ale i tak uz sem 4x preinstalovaval ty os a porad to nechce najet, je to nejake divne kdyz to mesic slo... asi odesel nejaky hw ze? pameti sem projel memtestem a jsou vporadku, tak nevim asi to bude diskem nebo deskou, ale nechapu to ze kdyz sem preinstaloval ty windowy, tak to slo, nekolikrat to i nabootovalo ale pak zniceho nic zase nenajelo. Co za hw by to mohlo zpusobovat?

Corsair Power Supply HX520
Gigabyte P35-DS3L
Intel core 2 duo E6750
2x1GB ddr2 800MHz CL4 Patriot
Hitachi 320 GB
Palit ATi Radeon x1950GT 512MB
Cigi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cigi »

mas neco pretaktovanyho?? Pokud ano, hod to na default, a zkus to jet s tim. Ale taky bych to videl bud na disk ci desku.
Proudí mi v žilách klingonská krev... }}:-(
FCBchachar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FCBchachar »

tak vyzkoumal sem, ze to zpusoboval virus Tenga.gen, zustal mi nekde na D disku mezi instalackama programu (dostal se mi tam zrejme pres sitovku ze sousedova kompu) no a toten virus nici vsechny exe soubory co najde... zmeni jejich velikost uplne na nejakych par kB a pak nejde nic spustit, takze kdyz to napadne nejake ovladace nebo neco tak uz xp nenajedou... win vista mi najizdel, ale nicilo mi to vsechny instalacky programu a i nainstalovane programy (qip, total commander, atd) .... v nouzovem stavu sem nodem vylecil asi 700 infikovanych exacu, tak uz snad bude pokoj
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“