Na disku není dost místa ???
- dr.pepa
- Nováček
-
Na disku není dost místa ???
Nevím do jakého tématu přesně zařadit můj dotaz,ale má to s vypalováním snad také něco společné.
Stáhnul jsem si z netu DVD ,soubory jsou zazipované po 95 MB.
Při rozbalování poslední části mi program WinRar hlásí:
Na disku není dost místa,chyba při zápisu: Soubory nad 4GB jsou podporovány pouze na souborovém systému NTFS
Dodávám, že na disku mám místa dost a, že už jsem i jiné podobné soubory v pohodě rozbalil. Poradí prosím někdo co s tím ??
Stáhnul jsem si z netu DVD ,soubory jsou zazipované po 95 MB.
Při rozbalování poslední části mi program WinRar hlásí:
Na disku není dost místa,chyba při zápisu: Soubory nad 4GB jsou podporovány pouze na souborovém systému NTFS
Dodávám, že na disku mám místa dost a, že už jsem i jiné podobné soubory v pohodě rozbalil. Poradí prosím někdo co s tím ??
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Viz FAQ. Zřejmě máš FAT32 takže zformátovat na NTFS. Případně bych doporučil to dvd zakoupit někde v krámu. Bude to bez starostí
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Scot 666
- Začátečník
- dr.pepa
- Nováček
-
Jedná se o hudební DVD, které v naší prod. síti neseženu ani omylem. Tak proto to tahám.karf píše:Viz FAQ. Zřejmě máš FAT32 takže zformátovat na NTFS. Případně bych doporučil to dvd zakoupit někde v krámu. Bude to bez starostí
Jinak k tomu formátování, je nějaký bližší postup někde k tomu ? Nejsem tak dalece zběhlej v těhle věcech, a nerad bych to zformátoval tak, že bych pak musel komp prohodit oknem
- dr.pepa
- Nováček
-
- Scot 666
- Začátečník
- Milhausik22
- Nováček
-
Re: Na disku není dost místa ???
Ahojky mám úplně stejný problém. Jsou tu sice nějaké rady ale to je pro mě málo. Potřeboval bych vědět úplně všechno, celou cestu, všechny výhody a nevýhody, všechny změny které nastanou, jak grafické tak i ostatni atd. atd. atd...
Věci které bych chtěl otevřít a nejdou jsou na této cestě (jestli to pomůže)
C:\Documents and Settings\Riha\Plocha\Crysis 2
Předem díky že si na mě někdo udělá čas a poradí mi
Věci které bych chtěl otevřít a nejdou jsou na této cestě (jestli to pomůže)
C:\Documents and Settings\Riha\Plocha\Crysis 2
Předem díky že si na mě někdo udělá čas a poradí mi