restartování PC,prosím poradte

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
gotti
Začátečník
Začátečník

restartování PC,prosím poradte

Příspěvek od gotti »

ahoj.píšu z knihovny.včera večer jsem měl zaplí pc,stáhl jsem si demo a najednou vypadl proud a dnes ráno když jsem chtěl zapnout pc,tak se to pořád restartuje a ani to nenajede do WIN.tak jsem to zkusil v nouzovém režimu,to do WIN najede,ale po 10vteřinách se to zase restartuje.tak jsem vytáhl boot cd Acronisem,vrátil disk C: do stavu ze zálohy,ale pořád stejný,restartování.nevíte někdo co s tím?udělá se modrá obrazovka a něco píše aby jsem odinstaloval software,nebo že nerozeznal hardware,něco takového
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

otestuj pamete
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
gotti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gotti »

a jak se to dělá?
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Stiahni si neaky program , napriklad tento :
http://rapidshare.com/files/75925087/Hi ... 6.iso.html

Vypal ho ako iso normalne v nere . Po vlozeni do cd mechaniky nabootuj . Z oznosti mas vseliake mozne tools na obnovu , opravu , sledovanie , atd. Mas aj na otestovanie ram , hdd , atd. . Je to super program.
gotti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gotti »

tak jsem PC odnesl do opravny a už to mám v pořádku,akorát mi tam nikdo neřekl co s tím bylo.stáhl jsem si ten BootCD(iso soubor) akorát že já nemám nero,na vypalování používám free CDBurnerXP a tam je možnost: vypálit disk ze souboru ISO,to je ono?
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Ano , ako iso , len neviem ci iso , alebo boot.
gotti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gotti »

tak jsem to ůspěšně vypálil a už to jde,ale neumím anglicky a tak kdyby jsem měl někdy zase nějaký problém,tak mám strach,aby jsem si něčím třeba nevymazal disk...nevíte někdo nějaký návod,nebo nějaký vysvětlení?je tam třeba:

victoria 3.33
spinrite 6.0
hdd regenerátor
active kill disk
hdat2
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

mas to v poriadku, tak to radsej uz nechaj tak :-)

hladaj program s nazvom Memtest, GoldMemory a pod.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
BUBINO
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BUBINO »

Len doplnim WUUDUU :

V sekcii Testing Tools najdi tieto nazvy :
DocMemory 3.1b
GoldMemory 5.07
Memtest86+ 1.70

Testuju ramky. Zapni testovanie a nechaj bezat. Chyby sa ti zvyraznia raznym pismom.

Pre viac informacii a moznosti programu , klikni na : http://www.hiren.info/pages/bootcd
gotti
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gotti »

já jen že jsem měl takový problém už 2x.jednou se mi to nějak seklo,tak jsem vypnul pc na bedně a pak už to nenajelo do win a ted zase vypadl proud a to samí,takže by mě zajímalo,co by jsem mohl příště udělat(jak to opravit) at nemusím chodit do opravny
Maron
Začátečník
Začátečník

Re: restartování PC,prosím poradte

Příspěvek od Maron »

Ahoj lidi.
Také mám potíže se samovolným restartem po naběhnutí do prac. plochy. Při druhém naběhnutí je vše už OK.
Nevím co to mohlo způsobit, ale napadlo mne, jest-li existuje nějaký zápis při nabíhání OS, ve kterém by se nechalo najít, při jaké okamžiku se tak stalo.
Díky za tipy.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“