Mám problém s odstraněním složky ,při reinstalu WinXP používám na smazání souborů mimo systém či přejmenování BartPE(WinXP boot z CD),omylem jsem předtím nedal zrušit obnovení systemu a tuto složku jsem přejmenoval.Teď chci-li jí smazat vyžaduje to přístup administrátora a heslo(neexistující!!!),nemohu se toho zbavit.Neznáte někdo program ,který dokáže předpokládám zašifrované složky smazat...dík
ještě jelikož mi trochu blbne bootování z DVD-externí přes USB,je problém opět použít BartPE....
problém s mazáním souboru...
- anti.77
- Začátečník

-
problém s mazáním souboru...
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s mazáním souboru...
Převzít práva... pravy myšák na složku a dál už uvidiš... nebo použit wholock me.. nebo si nastavit na chvilku heslo admina... nekdy to tak jde.anti.77 píše:Mám problém s odstraněním složky ,při reinstalu WinXP používám na smazání souborů mimo systém či přejmenování BartPE(WinXP boot z CD),omylem jsem předtím nedal zrušit obnovení systemu a tuto složku jsem přejmenoval.Teď chci-li jí smazat vyžaduje to přístup administrátora a heslo(neexistující!!!),nemohu se toho zbavit.Neznáte někdo program ,který dokáže předpokládám zašifrované složky smazat...dík
ještě jelikož mi trochu blbne bootování z DVD-externí přes USB,je problém opět použít BartPE....
- anti.77
- Začátečník

-
Re: problém s mazáním souboru...
Je to vlastně přejmenovaná složka System volume information z minulé instalace.Já vždy před instalací používám vymazání a přejmenování pomocí externího systému z cd-tuhle složku jsem přejmenoval omylem místo smazání a teď mi blbne externí mechanika v biosu,tak z ní nemohu botovat(jinak funguje 100%-je to na hlavu),zkusím ten wholock me(i když nevím co to jeDzin píše:Převzít práva... pravy myšák na složku a dál už uvidiš... nebo použit wholock me.. nebo si nastavit na chvilku heslo admina... nekdy to tak jde.anti.77 píše:Mám problém s odstraněním složky ,při reinstalu WinXP používám na smazání souborů mimo systém či přejmenování BartPE(WinXP boot z CD),omylem jsem předtím nedal zrušit obnovení systemu a tuto složku jsem přejmenoval.Teď chci-li jí smazat vyžaduje to přístup administrátora a heslo(neexistující!!!),nemohu se toho zbavit.Neznáte někdo program ,který dokáže předpokládám zašifrované složky smazat...dík
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit