problém s mazáním souboru...

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
anti.77
Začátečník
Začátečník

problém s mazáním souboru...

Příspěvek od anti.77 »

Mám problém s odstraněním složky ,při reinstalu WinXP používám na smazání souborů mimo systém či přejmenování BartPE(WinXP boot z CD),omylem jsem předtím nedal zrušit obnovení systemu a tuto složku jsem přejmenoval.Teď chci-li jí smazat vyžaduje to přístup administrátora a heslo(neexistující!!!),nemohu se toho zbavit.Neznáte někdo program ,který dokáže předpokládám zašifrované složky smazat...dík
ještě jelikož mi trochu blbne bootování z DVD-externí přes USB,je problém opět použít BartPE....
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s mazáním souboru...

Příspěvek od Dzin »

anti.77 píše:Mám problém s odstraněním složky ,při reinstalu WinXP používám na smazání souborů mimo systém či přejmenování BartPE(WinXP boot z CD),omylem jsem předtím nedal zrušit obnovení systemu a tuto složku jsem přejmenoval.Teď chci-li jí smazat vyžaduje to přístup administrátora a heslo(neexistující!!!),nemohu se toho zbavit.Neznáte někdo program ,který dokáže předpokládám zašifrované složky smazat...dík
ještě jelikož mi trochu blbne bootování z DVD-externí přes USB,je problém opět použít BartPE....
Převzít práva... pravy myšák na složku a dál už uvidiš... nebo použit wholock me.. nebo si nastavit na chvilku heslo admina... nekdy to tak jde.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
anti.77
Začátečník
Začátečník

Re: problém s mazáním souboru...

Příspěvek od anti.77 »

Dzin píše:
anti.77 píše:Mám problém s odstraněním složky ,při reinstalu WinXP používám na smazání souborů mimo systém či přejmenování BartPE(WinXP boot z CD),omylem jsem předtím nedal zrušit obnovení systemu a tuto složku jsem přejmenoval.Teď chci-li jí smazat vyžaduje to přístup administrátora a heslo(neexistující!!!),nemohu se toho zbavit.Neznáte někdo program ,který dokáže předpokládám zašifrované složky smazat...dík
Převzít práva... pravy myšák na složku a dál už uvidiš... nebo použit wholock me.. nebo si nastavit na chvilku heslo admina... nekdy to tak jde.
Je to vlastně přejmenovaná složka System volume information z minulé instalace.Já vždy před instalací používám vymazání a přejmenování pomocí externího systému z cd-tuhle složku jsem přejmenoval omylem místo smazání a teď mi blbne externí mechanika v biosu,tak z ní nemohu botovat(jinak funguje 100%-je to na hlavu),zkusím ten wholock me(i když nevím co to je :-) dík
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“