odstranění staré složky Volume system information

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
anti.77
Začátečník
Začátečník

odstranění staré složky Volume system information

Příspěvek od anti.77 »

Při reinstalu WinXP používám externí system z CD PEBart na vymazání a přejmenování složek souvisejících se starou instalací Win,omylem jsem přejmenoval(místo smazání) starou složku Volume system information na aaaaa.Teď jí nemohu smazat,ve windows není vidět(ani povolím -li zobrazení skrytých a system souborů) a v Totalcmd vyžaduje přístup a heslo admina(což jsem zkusil i z nouzového stavu přes admina s nastaveným heslem a nepomohlo to)...bohužel mám problém s bootováním z externí DVD mechaniky(občas to jde ale doopravdy zcela náhodně-většinou(teda téměř vždy) startuje až se systémem,takže na použití pebart bych musel koupit interní mechaniku CD,starou mám na reklamaci a stejně jí nepoužívám....Nevíte někdo o nějakém programu,kerej by soubor smazal??????Prolezl jsem net a nic jsem nenašel..nevím ani co hledat..předem dík za jakoukoli pomoc....sice tato složka ničemu nevadí ale mě štve její zbytečnost......
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

a co to tak smazat z DOSu? :oops:

a jinak me jeste napada toto : http://www.heidi.ie/eraser/
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

from_CZ píše:a co to tak smazat z DOSu? :oops:

používám NTFS a nemám disketovku :-(
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
ctrl_j
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ctrl_j »

anti.77 píše:
from_CZ píše:a co to tak smazat z DOSu? :oops:
používám NTFS a nemám disketovku :-(
A co ma byt? Ani jedno nepredstavuje problem, pro Google rozhodne ne... :P
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

musis prevzit vlastnictvi slozky a prenastavit si pro sebe opravneni, standardne ma na tuhle slozku opravneni jen systemovej ucet
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
anti.77
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od anti.77 »

Tak už je to za mnou,unlocker bohužel nezabral-pouze se dal soubor přesunout jinam,účet mám pouze svůj,vyrobil jsem teda i heslo a opět nic.Nakonec jsem zašachoval s USB-DVD jsem zapnul do klávesnice-takže pebart naběh ale protože se klávesnice i myš při nabíhání logoobrazovky vypíná(po zabnechání usb DVD v klávesnici modrá smrt) tak jsem během této logo obr. přepnul dvd do usb na desce bart naběh a soubor vymazal.......nevim proč mi hergot to dvd při zapojení do usb na desce nabíhá až se systemem nikoli s biosem,mohlo to bejt v klidu...V každém případě dík všem za ochotu pomoct....musim koupit nějaký levnou dc mechaniku a při podobných příležitostech a při instalaci systému jí zapojit do pc....mějte se j
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“