EuroCase 5410 ML 300W P4 Black nebo neco jineho ?????

Cokoli okolo skříní, jejich výběru, doporučení a problémů. Úpravy se řeší v sekci Casemodding.

Moderátor: L4mka

aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

EuroCase 5410 ML 300W P4 Black nebo neco jineho ?????

Příspěvek od aliencz »

Lowendový case - Měl jsem jich v ruce několik a je to opravdu velmi obyč bedna. Používám ji převážně na levné sestavy do 20-25tis komplet. Na tvoji sestavu bych použil něco kvalitnějšího - Avance, Chieftec .... a td .... prostě case okolo 3-4tis.

Tenhle case má jedinou výhodu a to je ta že má v ceně black floppy mechaniku. Ony 2ks ventilátory, které jsou součástí case jsou dost levné modely a poměrně hlučné. Perforování je absolutně nedostačující a pokud budeš chtít fany používat lisování otvorů tě nemine, jinak budou "foukat do zdi".

Doporučuji case s plnou výbavou na předním panelu včetně FireWire .... prostě všechno co má deska vzadu ať máš i ve předu. (dá se řešit i přídavným panelem do 5,25" nebo 3,5" pozice za cca 800kč ...

edit by Sentenced
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

pravda, nevsim sem si... Casu urcite lepsi, aspon to co mam ja. je dost velka, ma 4 pozice na pridavny vetraky a celkem pevny plechy. A v cerne stoji jen 500 i s dani.
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hippygamer »

aliencz píše:Tvému komplu se dá vytknout jediné: CASE. Doporučuji case s plnou výbavou na předním panelu včetně FireWire .... prostě všechno co má deska vzadu ať máš i ve předu. (dá se řešit i přídavným panelem do 5,25" nebo 3,5" pozice za cca 800kč ...
Tenhle Case stoji 1600,- i s dani... tak mi porad... :) Samozrejme budu chtit lehce praktovavat, tak at ma dobrou cirkulaci, je cernej a stoji tak 3000 (max 3500) i s DPH... diky navrhy vitam

P.S. Vyhazim z ceniku DXT, protoze tam mam zarizenou slevu :razz:
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

http://www.listan.de/showcategory.php?cat=311

Tohle je můj BLACK favorit - PARÁDIČKA, cena dle tvých představ .....

Obrázek

Původní cena 99Eur, po cca půl roce spadl až na 57Eur ...... akční cena !!!

U nás vychází dráž, TNTrade ji prodává pod označením Majesty Titanium (nevim proč) ZDE NABÍDKA
Naposledy upravil(a) aliencz dne čtv 7. srp 2003, 10:52, celkem upraveno 1 x.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

videl jsi nekdy casy co pozivaji na komply LEO? Vypada takhle ale je v cerno stribrnej. Obrázek
Stoji malo, k tomu si poridis solidni zdroj kolem 1000 a budes f poho..
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

aliencz píše:http://www.listan.de/showcategory.php?cat=311

Tohle je můj BLACK favorit - PARÁDIČKA, cena dle tvých představ .....

Původní cena 99Eur, po cca půl roce spadl až na 57Eur ...... akční cena !!!
Jo prave jsem si to prohlid... narez za pakatel.... jeste k tomu http://www.dxt.cz/detail.php?ID=614 do 3000,- se vlezu :-D
CPU:i5-6600K 3,5Ghz @ 4,2Ghz, MB: , RAM: HyperX 2x8Gb, GK: 1070 GTX 8Gb, HDD: Barracuda 1,5Tb 200 32MB + 2TB Hybrid, Myš: Logitech MX Performance + skleneny Corepad, Monitor: 32'' Samsung UE32H5000 + 24" Samsung Syncmaster P2450H, Audio: Logitech Z-5500, OS:Win7 64-bit,
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ten zdroj se mi fakt libi....
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jo existuje nekde nejaky rozbor o casech?? principy -- jake je nejlepsi vnitrni usporadani, kolik ma mit vetracku... atd.??
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Ty case na LEO compy se mi taky dost líbí !! kde se to dá sehnat ??? je zvlastní ze primo libra je nemá :D
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Obecne... pevny plechy, aspon 2 pozice na vetrak vzadu a neco i vpredu, co nejvic mista vevnitr, perforovany bocnice, plëchy na mechaniky spojeny az dolu. takovy ty HDD kosicky poveseny pod dokama CD nejsou moc dobry... USB a audio zepredu. Zdroj nalezato je samzrejmosti.
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ICE píše:Obecne... pevny plechy, aspon 2 pozice na vetrak vzadu a neco i vpredu, co nejvic mista vevnitr, perforovany bocnice, plëchy na mechaniky spojeny az dolu. takovy ty HDD kosicky poveseny pod dokama CD nejsou moc dobry... USB a audio zepredu. Zdroj nalezato je samzrejmosti.
no a jakou cenu ma kupovat http://www.listan.de/index.php?siteid=361 ???
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

V DXT mají stejný model (vnitřek) Avance B030 MD 300W P4 ........ jen jiný čelní design ....... http://www.dxt.cz/katalog.php?KTG=96 i se zdrojem za moc pěkné peníze ....
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

ten se mi libi jeste vic... ja beru Emka po 600... za ty prachy taky good, ale na tyhle samozrejme nemaj..
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

Další favorit z DXT je Aopen H600B:

ObrázekObrázek

http://www.dxt.cz/detail.php?ID=1185
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jeste jednou jsem si prohlidl Avance Midi Tower B031-TI Titan... je vubec pripraven na FireWare?? a ted jsem si vsiml, ze u ABIT NF7-S nVIDIA nForce2 se fireware vubec nezminuje :x ... opet se ptam... vi nekdo o clanku rozpitvavajici fireware??
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Ten AOpen ma malo mista na disky. Taky ty predni ventilatory sou trochu mimo...

Obrázek

Obrázek

Fire ware? hmm a budes ho vubec potrebovat? To okno se u nas neda sehnat :sad: , musis si ho vyrobit.
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

hippygamer píše:Jeste jednou jsem si prohlidl Avance Midi Tower B031-TI Titan... je vubec pripraven na FireWare?? a ted jsem si vsiml, ze u ABIT NF7-S nVIDIA nForce2 se fireware vubec nezminuje :x ... opet se ptam... vi nekdo o clanku rozpitvavajici fireware??
NF7-S má nejen IEEE1394, ale i SATA. Je fakt, že většina tzv hi-end beden tyto kompletní vyvedení na předek postrádá ..... kupodivu je to většinou součástí low-end beden. Situaci můžeš vyřešit přídavným panelem do některé přední pozice ..... je jich na trhu mraky a různě vybavené, s displeji, potenciometri pro regulaci ot. a co já vím co ještě ..... je třeba si vybrat čemu dát přednost .....
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NF7-S má nejen IEEE1394, ale i SATA. Je fakt, že většina tzv hi-end beden tyto kompletní vyvedení na předek postrádá ..... kupodivu je to většinou součástí low-end beden. Situaci můžeš vyřešit přídavným panelem do některé přední pozice ..... je jich na trhu mraky a různě vybavené, s displeji, potenciometri pro regulaci ot. a co já vím co ještě ..... je třeba si vybrat čemu dát přednost .....
jo podival jsem se na tu desku jeste jednou, opravdu 1394 jsem nasel :-D ... nevim jestli jsi si vsiml, ale budu kupovat disk SATA... je to sice o neco drazsi ale pocitam ze 120GB (premyslim i o 160GB) disk nebudu mit 3roky, takze to beru jako dobrou investici do budoucna... tzn. desky bez SATA automaticky vyskrtavam ze seznamu 8)
aliencz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aliencz »

http://www.computerbase.de/article.php?id=114

NAPROSTO UNIKÁTNÍ FOTOGALERIE CCA 50ti jpg velmi kvalitních obrázků této bedny AVANCE B031 TITAN ....maximální detaily, rozebrán každičký kout této skříně .....!!!!!!!!!!
hippygamer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

aliencz píše:http://www.computerbase.de/article.php?id=114

NAPROSTO UNIKÁTNÍ FOTOGALERIE CCA 50ti jpg velmi kvalitních obrázků této bedny AVANCE B031 TITAN ....maximální detaily, rozebrán každičký kout této skříně .....!!!!!!!!!!
Takze jsem presvedcen... tuhle a zadnou jinou... vetracku dostatek (du hledat vhodne tipy :o)) ... kolejnicky pro HDD... rikal jsem si odkad to znam.. => no jo, vzdyt to je case pro server... a prakticky zadarmo... vite nekdo co bude stat postovny??
Odpovědět

Zpět na „Počítačové skříně“