Ahoj, mám problém:
Pokusil jsem se upgradovat můj procesor ze semprona 3000 na X2 4400 a zcela přestala jet zvukovka Audigy2. Zdá se, že IRQ dostane, ale Wokna ji nevidí.
Nic kromě procesoru se nezměnilo.
Zkoušel jsem upgrade biosu, povypínat nepotřebné zařízení (integr., zvukovku atd), nainstalovat service packy, stáhnout X2 drivery, dát Audigy do jiných PCI slotů... všechno marně.
Poradí mi někdo prosím? Nechce se mi vyhazovat funkční zvukovku.
Moje konfigurace:
AMD X2 4400 (AM2)
Gigabyte GA-M61P-S3 (Chipset nVidia 6100/nForce430)
Audigy2
Vše bez přetaktování, jen v základním režimu.
Předem díky za všechny tipy.
Doplňuji, že mám OS WinXP Pro CZ SP2 se všemi aktuálními záplatami.
//edit: F1l1p - součeny 2 posty
Nejede Audigy2 po výměně procesoru
Moderátor: CageJ
- hubis
- Nováček

-
- srna
- Středně pokročilý

mas asi stejnej problem jako ja se svoji Audigy 2 ZS...ty oobcas "hrabne" a prestane fungovat, pricemz kdyz kliknu na ikonku Surround mixer (nebo cokoli co souvisi se zvukovkou, treba i eqalizer) tak to vypise ze to nenaslo nic co by ten dotycnej SW podporoval
pomuze pretoceni systemu(ale ne vzdy), nebo: odebrat zvukovku v Tento pocitac, prendat ji do jinyho PCI slotu a nainstalovat nejnovejsi drivery primo z webu Creative. pri pokusu nainstalovat ty co jsou dodavane na CD se opakuje stejna chyba s tim ze to nenaslo zadny kompatibilni HW
pomuze pretoceni systemu(ale ne vzdy), nebo: odebrat zvukovku v Tento pocitac, prendat ji do jinyho PCI slotu a nainstalovat nejnovejsi drivery primo z webu Creative. pri pokusu nainstalovat ty co jsou dodavane na CD se opakuje stejna chyba s tim ze to nenaslo zadny kompatibilni HW