Skrytí složek (ikon)

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Kapu
Nováček
Nováček

Skrytí složek (ikon)

Příspěvek od Kapu »

zdravím vás, mám takový problém, mám jendu složku na ploše ve které nic není, nejde otevřít a je tam prostě uplně k ničemu, ale nejde vymazat a ani unlockerem...

Nevíte o nějaké utilitce, která by mi tuhle složku skryla?

A nebo mi prosím poraďte jak odstranit Share-to-web (to je soft, ktreý se nainstaloval společně s driverama pro můj HP skener), nevím jak ho odstranit z plochy, protože jakmile na něj kliknu pravým myšítkem, tak se mi celý plocha sekne :(
ladarozan
Nováček
Nováček

Příspěvek od ladarozan »

Tak třeba Total commander a v nouzovém režimu po převzetí vlastnictví složky.
Athlon 64x2 4000+, K9N Neo V2, Nvidia 8500 GT, Raid0 SataII,2GB ram, DVB-T HVR-1100, DVB-S SkyStar 2, DVB-T2 USB Digivox
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Možná blbej, ale co třeba dát ji atribut "skrytý"? A nebo Live CD s linuxem a pak delete :-)
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Kapu
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kapu »

martin.ol píše:Možná blbej, ale co třeba dát ji atribut "skrytý"? A nebo Live CD s linuxem a pak delete :-)
jako nápad blbej a nebo jsme blbej já? Jak jsi to myslel jako?

No bohužel skrýt to nejde, protože kdyby jsi to četl celý,t ak by ses dozvěděl, že se mi sekne celá plocha když an to kliknu pravým ;)

Jo a v nouzovém režimu to nejde a v Totalu mě to taky napadlo, výsledek = nejde :(

Takže jdu hledat jinší drivery na skenování :sad:
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

Jsem myslel, že možná su já blbej, ale že bych to normálka skryl...

No a co třeba spustit ten live linux? Tam ti určitě žádnej windosouwstej čert nebude bránit mazat :-D :lol:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“