MSI 7600 gt AGP!

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
khejpa
Nováček
Nováček

MSI 7600 gt AGP!

Příspěvek od khejpa »

Zdravim lidi zacinam byt zoufaly... koupil jsem si v alze gf 7600 gt a zmena k lepsimu od ati9550 nastala velka ale jinak vsechno na nic... Vypadavaji textury blikaji pruhy prez monitor a v podstate cokoli co je 3d je nejak znetvoreno spatnymi texturami... Nevi nekdo co s tim?? ne ze by se nedalo hrat ale v NFS chybi mantinely silnice ma diry v texturach... CoD2 vojaci maji mezery mezi texturami... Zadny OC ani nic jineho... dela to s origo ovladaci i s novymi fw 169.21...
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Upgrade prebiehol na čistý windows alebo len si odinštaloval Ati ovládače a nahodil so Nvidiácke?

Teplota grafickej karty?
khejpa
Nováček
Nováček

Příspěvek od khejpa »

odinstaloval ati restart nainstaloval gf restart a testy... teplotu nevim nema senzor ale tou to nebude dela to i ve sporici takovy ty rybicky... Taky vypadaj jak strihorukej edvard...
khejpa
Nováček
Nováček

Příspěvek od khejpa »

zapomel jsem mam disky 1-xp asi rok stary a 2-xp media center asi 4mesice stary a dela to v obouch...
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Problém je v tom že ked odinštaluješ Ati a nevyčistíš systém (alebo nenainštaluješ nový) a nahodíš Nv ovládače tak to potom robí práve takéto problémy!

PS: používaj tlačítko EDIT!
khejpa
Nováček
Nováček

Příspěvek od khejpa »

promin fora moc casto nenavstevuji... zkusim tedy na jednom disku cisty instal... diky moc a zatim... snad to pomuze...
Pidala
Nováček
Nováček

7600GT AGP

Příspěvek od Pidala »

Nemáš to náhodou moc přetaktovaný?
Já mám stejnou grafiku a když moc zvýšim frekvence tak mi to dělá taky.Zkus si stáhnout CCleaner,odinstalovat ovladače,pořádně to přez tento program pročistit a pak je nainstaluj znova.Jestli to nepomůže,tak mě napadá jedině reinstalovat XP.
Celeron D s jádrem Presscot 3,35GHz,256KB L2 Cache,socket 478. 2x512MB Geil 400MHz 2,5-3-3-6.
GeForce 7600GT 512MB (640MHz/975MHz) AGP slot.2x 250GB HDD.Základní deska AsRock P4i65G (čipset-intel 865).
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“