Ouha

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Martinsix
Začátečník
Začátečník

Ouha

Příspěvek od Martinsix »

Mam v compu 2X PQI 256 MB PC 2700. Při defalutnim nstavenim v biosu :oops: a zandany do dual pannelu mi mem test a GoldMemory hlasí chybu hned po 2 minutách :cry: !V MEMTESTU jsem měl za cca 90 minut 27000 chyb :o . I vsingle pannelu je tam dost chyb. Testoval jsem moduly jednotlivě ale oba měli tolik chyb že je lepší je tam nemít :-D .Možná se nepohodnou s deskou. Nevíte co s tim? Jsou v p**i paměti nebo deska?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Dej pameti do jiny desky.. nejlip do vic jinych desek... poradne otestuj a mas jasno :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

HADiCE
Začátečník
Začátečník

Mam stejnej problém

Příspěvek od HADiCE »

Zjistil jsem, že BIOS někdy neni ouplně soudnej a nastavuje paměti sám pěkně blbě.

Jediná cesta jak zjistit jestli se paměti a deska netlučou, je
- nastavit paměti přesně podle specifikace výrobce (CL X-X-X-X)
- lehce jim zvýšit voltáž o 0,1 - 0,2 V - některé motherboardy potřebnují na paměti které by měli jet na 2,6 V až 2,75 V (!) aby fakčily v pohodě

Pak můžeš už opravdu zkusit paměti jen v jinej desce.

P.S. Ten pečet chyb je běsnej. Ale neni to nic proti tomu, co mě hlásil MemTest posledně - 1.400.000 errors :wink:
Odpovědět

Zpět na „Paměti“