Konvertor

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Concorde
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Konvertor

Příspěvek od Concorde »

Zdravím, v oblasti PC jsem zatím úplný laik, tak bych Váís chtěl požádat o radu: Stáhl jsme si jeden soubor, která má příponu .bin, vím, že jsou v něm další soubory, ale nevím, jak jej rozbalit, prosím poraďte... Díky moc... :(
ladarozan
Nováček
Nováček

Příspěvek od ladarozan »

BIN označuje soubory binární, určené např. k přepisu obsahu Cmos pamětí (Bios). Už se dále nerozbalují, ale přímo kopírují do paměťového obvodu.
Athlon 64x2 4000+, K9N Neo V2, Nvidia 8500 GT, Raid0 SataII,2GB ram, DVB-T HVR-1100, DVB-S SkyStar 2, DVB-T2 USB Digivox
Concorde
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Concorde »

No jo, jenže já mám stažen soubor.exe a neco.bin, neco.bin má velikost kolem 600MB a když chci spustit soubor.exe, tak mi to napíše, že nejde najít dynamickou knihovnu..... Vím, že ta knihovna je 100% v tom neco.bin, jenže, nevím jak ji z tama dostat
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Muzes pouzit napr. DAemon Tools kterym to namountujes jako virtualni CD. Jinak pripona bin je klasicka i pro image CD/DVD
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Concorde
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Concorde »

Díky, budíž ty pochvlen, už mi to jede, nevím jak moc Ti mám poděkovat....moc dík
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“