Připojení recieveru k TV

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Kynio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Připojení recieveru k TV

Příspěvek od Kynio »

zdravím.mám u své televize Mascom vzadu dva výstupy cinch (pravý a levý kanál)..Jenže tyhle dva výstupy mají stálou hlasitost a regulovat přes dálkovej ovladač od TV nejdou. Reguluje se jen hlasitost repra v TV. Důvod kvůli kerýmu s tím potřebuju něco dělat je ten, že můj reciever nemá dálkovej ovladač, a tak vždy musím jít až k recieveru a až na něm regulovat hlasitost. Repra v TV totiž stojej za velký ****. Ale repra co mám u recieveru hrajou sqele. Tak mě napadlo, že vypojím repra co sou v TV a dráty vyvedu přímo do vstupu v recieveru. Problém je teď ale v tom, že po zapojení to vydává takovej pískavej zvuk. Jakmile zesílím pomocí ovladače TV, tak to začne děsně praskat a syčet. Pokud je to stlumený na tu noční hlasitost, tak je to fpoho, ale trochu víc zesílím a začne to dělat neplechu. Kde by mohl být problém?díky za pomoc
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

problem je, ze do toho jde hodne zesilenej zvuk (resp tam jde s "napetim"), klasicky vystup na zesilovac je prave ten bez zesileni, bez regulace. rekl bych ze to nevyresis.

reseni je napojit jen repra na tv, ktera potom nebude stihat (podle vykonu)
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

problem je v tom ze ty potrebujes signal pred zesilenim, a do repraku leze uz zesilenej...to prskani je prebuzeni receivru(bacha na odprasknuti vstupniho dilu u receiveru kdyz to na TV moc vosolis)

asi nejjednodussi reseni by bylo zapojit pred receiver nejakej odporovej delic :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“