Připojení recieveru k TV
Moderátor: CageJ
- Kynio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Připojení recieveru k TV
zdravím.mám u své televize Mascom vzadu dva výstupy cinch (pravý a levý kanál)..Jenže tyhle dva výstupy mají stálou hlasitost a regulovat přes dálkovej ovladač od TV nejdou. Reguluje se jen hlasitost repra v TV. Důvod kvůli kerýmu s tím potřebuju něco dělat je ten, že můj reciever nemá dálkovej ovladač, a tak vždy musím jít až k recieveru a až na něm regulovat hlasitost. Repra v TV totiž stojej za velký ****. Ale repra co mám u recieveru hrajou sqele. Tak mě napadlo, že vypojím repra co sou v TV a dráty vyvedu přímo do vstupu v recieveru. Problém je teď ale v tom, že po zapojení to vydává takovej pískavej zvuk. Jakmile zesílím pomocí ovladače TV, tak to začne děsně praskat a syčet. Pokud je to stlumený na tu noční hlasitost, tak je to fpoho, ale trochu víc zesílím a začne to dělat neplechu. Kde by mohl být problém?díky za pomoc
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
- IkE Blaster
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- srna
- Středně pokročilý