PC nereaguje, nou.rezim nelze spustit, chybu nehlasi

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Boeing
Nováček
Nováček

PC nereaguje, nou.rezim nelze spustit, chybu nehlasi

Příspěvek od Boeing »

Jak jsem jiz uvedl v predmetu, pri zapnuti pc kratce a souvisle zapipa, pak naskoci logo MSI, pak moznost volby spusteni nouz. rezim ci normal woken apod. Pri jakekoliv volbe pc prejde do tmy a nic se nedeje, pc cinnost nevykazuje. Bootovat ins. cd jsem zkusil, ale nedostanu se pres key kod, ikdyz ho spravne opisu ze stitku. Nevite prosim vas co delat?

Konfigurace:
AMD A64 X2 3800
1024 DDR II 667 A-DATA assembly
HDD WD2500KS CaviarXL,250GB,16MB,7200rpm,SAT
OS - W Vista

Edit. navic stale sviti dioda u SM/SM-Ram i pri vypnutem pc

//EfineSS: Co tohle dela v AMD procesorech?? :x Presun do spravne sekce.
Smysl života se změnil na smysl žít snadno :-)
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

pridaval si nejaky hw? novy disk?

aky mas zdroj?

kolkokrat komp pipne pri spusteni?
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Boeing
Nováček
Nováček

Příspěvek od Boeing »

Nic jsem nepridaval, pc 3 mesice fungovalo OK, pak probehlo nejacysteni od viru, spyware. Pak to ale padalo a system byl celkove nestabilni, pak to hodilo parkrat modrou smrt, pricemz jsem obrazovku (chybovou hlasku nezachytil pres prtscreen) tak jsem ji vyfotil, ale je neni to moc citelny, pripadne ji muzu sem hodit. Jenze pak doslo k celkovemu kolabsu pc, a dela to vyse popsane, tedy ze se nikamnedostanu pouze do biosu.

Zdroj: ML 5454 Black PFC,max 400W ( tedy pokud jsem udal spravnou polozku co mam s shopu, kde to kamoska kupovala. Pripadne zjistim z biosu)

Edit: Pipne tak cca 10x. Uz jsem rozjel novou instalacku tak pak uvidime, ale pokud to spadne ci to nepomuze, je mozna nejak pres bios z formatovat?
beardie
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od beardie »

modra smrt ti vypise chybovy kod, pohladaj v gugli co znamena, moze byt zdroj na konci so zivotom, doska moze koncit... kedze nemozes nabootovat, skusil by som nahodit live cd linuxu, ci aspon z toho nabootujes a prebehnut ramky memtestom, popripade pozicat od kamarata zdroj a vyskusat ten
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
Boeing
Nováček
Nováček

Příspěvek od Boeing »

ohledne toho kodu jsem to prestal resit, kdyz se to zborilo pak cely, coz urcite byla chyba Tad dokoncuje instalaci, tak snad to bude ok, pokud to neni problem HW
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“