Domácí síť pomocí kříženého kabelu

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jelec
Nováček
Nováček

Domácí síť pomocí kříženého kabelu

Příspěvek od Jelec »

Zdarec sít me funguje uplne v pohode muzu sdilet a vsechno, ale nastavoval jsem si i to aby druhy pocitac, (kterej neni pripojenej k netu) k netu pripojenej byl. Jenze je to divny pocitace uz nic nehlasi vsechno je v poradku a na tom druhym pocitaci bezej jen nektery stranky treba google.com tam naskoci za chvilku ale napr. seznam.cz porad nabiha a nabiha a ne a ne nabehnotu i kdyz uz je jakoby najitej nevite cim by to mohlo bejt ze neco jde v poho a neco zase ne? Jestli treba neni spatne nejak nastavenej firewall mimochodem vsechno bezi na Windows Xp professional.
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Domácí síť pomocí kříženého kabelu

Příspěvek od Geeker »

Jelec píše:Zdarec sít me funguje uplne v pohode muzu sdilet a vsechno, ale nastavoval jsem si i to aby druhy pocitac, (kterej neni pripojenej k netu) k netu pripojenej byl. Jenze je to divny pocitace uz nic nehlasi vsechno je v poradku a na tom druhym pocitaci bezej jen nektery stranky treba google.com tam naskoci za chvilku ale napr. seznam.cz porad nabiha a nabiha a ne a ne nabehnotu i kdyz uz je jakoby najitej nevite cim by to mohlo bejt ze neco jde v poho a neco zase ne? Jestli treba neni spatne nejak nastavenej firewall mimochodem vsechno bezi na Windows Xp professional.
Jak mas nastaveny DNS?
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Jelec
Nováček
Nováček

net

Příspěvek od Jelec »

No u počítače ktery ma net tak je DNS stejne nastavene jako vychozi brana a u nastavení pripojení k místní síti 2 tam mam jen IP a masku. Sorac jsem lama nevim presne jak to myslis :)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“