mys na grafiku a obcasne hrani - max 1200,-
- vsn
- Začátečník

mys na grafiku a obcasne hrani - max 1200,-
Zdravim,
potreboval bych nejakou kvalitni mys hlavne pro tvorbu vektorove grafiky a obcasne hrani CS.
Kamarad poradil MX518, me se libi jeste od logitechu VX Revolution (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39849)
kterou z nich mam vzit, nebo mam vzit jinou?
drat / nedrat nehraje roli
u PC travim vetsinu dne.
dekuji
potreboval bych nejakou kvalitni mys hlavne pro tvorbu vektorove grafiky a obcasne hrani CS.
Kamarad poradil MX518, me se libi jeste od logitechu VX Revolution (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39849)
u PC travim vetsinu dne.
dekuji
- Wuuduu
- Středně pokročilý

grafika = vyssie DPI u mysi = vyssia cistlivost pri tahani kriviek
Logitech, Razer - pokial si ju sam nevyskusas do ruky, je zbytocne ti cokolvek radit.
Logitech, Razer - pokial si ju sam nevyskusas do ruky, je zbytocne ti cokolvek radit.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
- GarF
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: mys na grafiku a obcasne hrani - max 1200,-
Taky bych doporucoval MX518 mam ji taky a csko se s ni hraje upa v pohode... dobre se drzi a s dobrou podlozkou budes uplnej skiller :Xvsn píše:Zdravim,
u PC travim vetsinu dne.
dekuji
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs); Základní deska: Gigabyte Technology Co., Ltd.; Ram: 2046MB RAM; Monitor: Samsung 20"; Grafická karta: ATI Radeon HD 3850; Klávesnice: Genius Slim Star 335; Myš: Logitech MX 518; Podložka: Steel series QcK
- kocourleo
- Začátečník

Na toho Logitecha pozor, pokud máš menší ruku. Já jsem se jí zbavil, protože jsem si ani za dva roky nezvykl na její tvar. Zkus si ji někde vyzkoušet, abys pak nebyl naštvaný.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- Wuuduu
- Středně pokročilý

jedine? Mas na to nejaky realny podklad, alebo si skusil viacero drahsich mysi osobne, aspon po dobu pol roka?Doomi píše:na hrani G7 Logitech jedine
Alebo mas "nahodou" G7 doma... ? V tom pripade je tato rada bezpredmetna - jednostranny pohlad uzivatela - co mam doma, to je najlepsie.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
- S4ne
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Spo.On
- Začátečník

-
x
Já osobně bych bral: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36074
josobně mám tudle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46326 Ale ta do té cenové kategorie nepatří. Je dost dobrá hraju s ní CS ale je dost malá zápěstí mi jezdí po stole je to dost nepříjemné, no asi to bude sílou zvyku.
Ale těd zpátky k těm myším radči bych bral tu: Logitech VX Revolution Cordless pokud většinu času trávíš na PC tak si myslím že by tě s touhle myší nebolela tolik ruka ale zas si budeš muset zvykat na novej desing.
josobně mám tudle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46326 Ale ta do té cenové kategorie nepatří. Je dost dobrá hraju s ní CS ale je dost malá zápěstí mi jezdí po stole je to dost nepříjemné, no asi to bude sílou zvyku.
Ale těd zpátky k těm myším radči bych bral tu: Logitech VX Revolution Cordless pokud většinu času trávíš na PC tak si myslím že by tě s touhle myší nebolela tolik ruka ale zas si budeš muset zvykat na novej desing.
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Asi tak. Ostatni firmy vynech, tyhle jsou opravdu spickou..Wuuduu píše:Logitech, Razer - pokial si ju sam nevyskusas do ruky, je zbytocne ti cokolvek radit.
Ale kterou - to zalezi oprvdu jen a pouze na tobe. Kdyz ti padne hned na prvni sahnuti - je to ono. Kdyz si na ni musis zvykat, tak je to o nicem..
- Deimoss
- Nováček

-
- Vencakus
- Nováček

- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Musel jsi se podridit, musel jsi najit alternativni reseni a ne takove jake je pro tebe prirozene. A stejne tvrdis, ze bys nemenil? To tvrdis podvedome. Kdyby jsi ve skutecnosti mel mys, ktera by ti okamzite padla a byla by ti hned prijemna, ver tomu ze bys svou nynejsi mys zahodilDeimoss píše:ja som svoju razer copperheadku nevedel poriadne chytit asi tyzden, furt mi prstenik zavadzal, a mal som hrozne nervy na nu. potom som si nasiel spravny uchyt a som s nou teraz velmi spokojny a nemenil by som
- Doomi
- Nováček

-
- froxic
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
co tu mate porad s tim parenim.... chce hlavne mys na vektorovou grafiku a prilezitostne hrani to znamena ze to neni zadny ligovy hrac co potrebuje herni mys.... ja bych sel do VX revolution, mel jsem ji v ruce a super ergonomie. Porovnat to muzu s MX510/18 - ta me vubec nevyhovovala - na muj vkus moc tezka a na moji ruku velka. Ted mam MX310 s kterou jsem vicemene spokojen.... ale pristi mysatko vidim na VX revolution nebo na toho noveho razera.. ted nevim presny nazevDoomi píše:mel jsem g5,razera,mx revolution,mx700 a aji G7 a ta je proste nej na pareni doporucuji
FACEBOOK fanpage | HWBOT profil | YouTube kanál | Napsané recenze a novinky na PCT | Official Czech and Slovak Republic overclocking FB Trust Me, I'm an "overclocker" =)
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mame stejny cit. Taktez jsem mel moznost zkusit MX510, ktera mi proste nesedla. Uz 2,5roku uzivam MX310 a vyhuvuje mi. Akorat uz je chuderka cela osoupanafrom_CZ píše:Porovnat to muzu s MX510/18 - ta me vubec nevyhovovala - na muj vkus moc tezka a na moji ruku velka. Ted mam MX310 s kterou jsem vicemene spokojen....