tv-out
- Stnly
- Začátečník
tv-out
Mam v poradi uz treti grafickou kartu geforce vybavenou tv-outem (geforce 2,3,4), obraz je kvalitni, ale vzdy po nedlouhe dobe sledovani videa zacnu pocitovat unavu oci. Ze zacatku jsem si myslel, ze si to namlouvam, ale pote, co pri sledovani tv outu zacala slzet cera rodina si myslim, ze s obrazem je neco spatne. (geforce 4 ti, tv tesla s 633 ts, soft tvtool 6.5, S-Video to scart) prosim poradte
- johny128
- Začátečník
no, rozhodne je tam nieco zle, ja mam tiez geforce4 a rodinka neslzi pri kukani videa cez telku:)
iba klasicke drivery, kabel a to do telky.Nastavit PAL a viac som s tym nerobil.Mam MSI.V com inac spociva to slzenie?len to taha oci, alebo je aj zazelenany obraz?
Lebo budto je telka krepa, alebo karta.A vravis ze je to uz tretia karta, takze typujem na telku
iba klasicke drivery, kabel a to do telky.Nastavit PAL a viac som s tym nerobil.Mam MSI.V com inac spociva to slzenie?len to taha oci, alebo je aj zazelenany obraz?
Lebo budto je telka krepa, alebo karta.A vravis ze je to uz tretia karta, takze typujem na telku
- johny128
- Začátečník
Re: tv out
tak prenes kompik k nejakemu kamosovi a vyskusaj tamStnly píše:Tezko se to popisuje, proste se po chvilce clovek citi, jako by sedel celou pracovni dobu za 60Hz monitorem. No ta televize uz asi opravdu neni v nejlepsim stavu
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tu sa naozaj tasko radi ..... fakt je najlepsie vyskusat to niekde inde !!! Potom budes lepsie vediet kde je chyba ............
Ja mam tiez G4Ti a bez problemu ..........
Ake pouzivas ovladace ...??? Rade 5x.xx znacne lepsila nastavovanie vystupu na TV aj kvalitu obrazu nanom.... takze doporucujem este vykusat tie......
( na druhej strane na niektore fimy sa slzi hodit mozu )
Ja mam tiez G4Ti a bez problemu ..........
Ake pouzivas ovladace ...??? Rade 5x.xx znacne lepsila nastavovanie vystupu na TV aj kvalitu obrazu nanom.... takze doporucujem este vykusat tie......
( na druhej strane na niektore fimy sa slzi hodit mozu )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- johny128
- Začátečník
Re: tv out
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.aspStnly píše:Pouzivam 44.03, dobre, zkusim teda jeste radu 5x.xx a kdyz to nepomuze, tak to nekam odnesu.
ale na tvojom mieste by som uz pripravoval tasku na kompik ku kamosovi
2random: no hej, malo by sa to slzenie dat zapinat a vypinat, moze sa hodit