Problém se zvukem

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Kapu
Nováček
Nováček

Problém se zvukem

Příspěvek od Kapu »

Vždy když procesor má hodně operací, které by měl zvládnout (QIP, nějaká hra, internet, projíždění složek, poslouchání muziky...), tak se mi prostě začne totálně moc kazit zvuk!

Uplně nechápu čím to může být, jestli třeba zvukovkou nebo opravdu tím procesorem, ale začne se to uplně zpomalovat ten zvuk a deformovat, že tomu už nejde ani rozumět a já musím vypnout něco co mám rozjeté...

Už jsem si kvůli tomu musel ypnout i informační panel, když se někdo připojí na ICQ, tak to napíše že je online, protože to bylo vždycky šílené, se pořád někdo připojuje když já hraju a to se potom nedá poslouchat!

Projed jsem to TuneUpem, NOD32 a Ad-Awarem 07 a všechny spywary nebo podobné havěti jsme vymazal a stejně nic... Nevíte RPOSÍM VÁS čím by to mohlo byt?

Jo a ještě že to začalo dělat prostě jedno ráno, z ničeho nic! Vůbec nechápu proč, vůbec nechápu v čem může být zrada, ale dooost mě to štve, někdy se to nedá poslouchat a přitom ty aplikace zaplé mít musím :(
Asus P5KC/CF/FW/GL, Intel C2D E6550 2.33GHz 4MB 1333MHz 775pin BOX,
DIMM DDR2 2048MB 800+ DC KIT (2x1024) Transcend 4-4-4-12, NVidia GeForce 8800GT GB 512MB 256bit DDR3
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“