Uzavření 1 záložky shodí celý IE7

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
radoch
Nováček
Nováček

Uzavření 1 záložky shodí celý IE7

Příspěvek od radoch »

Zdravím,

mám problém s IE7, pokud mám v jednom okně otevřeno více záložek. Velmi často, i když ne pokaždé se mi stává, že když chci uzavřít pouze jednu záložku z několika otevřených, uzavře se mi celé okno IE7, což je při práci na internetu dost nepříjemné. Poradíte mi prosím někdo, co s tím? Používám XP Proffesional. Předem mockrát děkuji!
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Uzavření 1 záložky shodí celý IE7

Příspěvek od krizovka »

Nástroje - možnosti internetu- upřesnit a tam odškrtni povolit rozšíření prohlížeče třetích stran (vyžaduje restart) a je to.
radoch píše:Zdravím,

mám problém s IE7, pokud mám v jednom okně otevřeno více záložek. Velmi často, i když ne pokaždé se mi stává, že když chci uzavřít pouze jednu záložku z několika otevřených, uzavře se mi celé okno IE7, což je při práci na internetu dost nepříjemné. Poradíte mi prosím někdo, co s tím? Používám XP Proffesional. Předem mockrát děkuji!
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
radoch
Nováček
Nováček

Příspěvek od radoch »

Super, díky, zdá se, že je to stabilní a už to funguje. Přesně tohle jsem potřeboval, ještě jednou díky
krizovka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od krizovka »

Jo to osvědčenej způsob.U mně to taky zabralo.Ale bohužel mi už po tom nešel PC TRANSLATOR protože je jako ta třetí strana asi.No neva hlavně že už nepadá IE.
radoch píše:Super, díky, zdá se, že je to stabilní a už to funguje. Přesně tohle jsem potřeboval, ještě jednou díky
CPU: Pentium 4 3.0GHz Cooler Master Hyper 48 KHC-L91-U2 MB:ASUS P4P800 SE VGA:Asus 6600 GT/TD RAM:2x 1024 DDR 400Mhz Kingston(DualChannel) HDD:640GB Western S-ATA 16MB MECHANIKA:DVD+CDRW NET:Wifi 3/2 ZDROJ:Fortron 350W 12cm ventilátor SATA MYŠ:Logitech MX 1000 laser
radoch
Nováček
Nováček

Příspěvek od radoch »

krizovka píše:Jo to osvědčenej způsob.U mně to taky zabralo.Ale bohužel mi už po tom nešel PC TRANSLATOR protože je jako ta třetí strana asi.No neva hlavně že už nepadá IE.
radoch píše:Super, díky, zdá se, že je to stabilní a už to funguje. Přesně tohle jsem potřeboval, ještě jednou díky

No to jsem vzápětí zjistil také, že mi PC TRANSLATOR jaksi někam zmizel, ale z jejich webu jsem si stáhnul aktualizaci a zatím to s ní nepadá. Chyba byla tedy spíš asi v tom PC TRANSLATORU, kterou ale opravili a je ke stažení na jejich webu. Takže doporučuju aktualizovat a měl by být OK i IE7
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“