Nvidia Geforce 8600 GT tiché chlazení

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
wolfstone
Začátečník
Začátečník

Nvidia Geforce 8600 GT tiché chlazení

Příspěvek od wolfstone »

Prosím poraďte jaký si mám koupit chladič na tuto grafickou kartu.
Ten od výrobce je velmi hlučný, kluzná ložiska :( .

new chladič cena tak do 400,- a maximálně tichý provoz.

Předem děkuji
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

snad Accelero S1
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45817

ale nejsem si jistej jestli ti padne na kartu, zjisti si jak to je s kompatibilitou. Mozna, ze tam spis sedne S2. Ted fakt nevim. Kazdopadne kdyz k nemu vezmes jakejkoli 12cm vetrak tak ses za vodou. Mozna ze i pasivne..
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
wolfstone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wolfstone »

asi skusím podle vašich rad . Ještě upřesním značku karty Gainward 8600 GTS 256 MB
Cunt
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cunt »

Hojda, mam ASUS GF 8600 GT s pasivním chladičem... Ta karta je coool, ale pasiv je na nic... ve widlích 83 st. po pařbě klidně 110 st. - nerad bych si jí hned usmažil => shánim nějaký vhodný chladič. Už sem si jendou usmažil disk a tak od tý doby dávam pod každý disk speciální 2větrák. Ale ten pasiv na grafice je tak robustní, že mi připadá škoda ho sundavat a nahrazovat aktivem. Poraďte proto nejvýhodnější řešení. Jestli mám dát větrák někam do skříně, na pasiv, do bočnice. PC mam normálně otevřený (kůli chlazení) a hodlám koupit bočnici s větrákem (což se mě zdá asi nejlepší), ale někde jsem četl, že to nepomáhá a že ani neni pořádně jasný, zda má ten větrák vzduch nasávat || vyfukovat. Proto plz poraďte jakej a kam koupit.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“