Ruka píše:Tak poslys palecku, jestli jsi tu prisel pomoct, tady kolegovi dr.., tak si aspon procti co ma za problem, zatim jsem si nevsiml ze by jsi mu jakkoli pomohl a pokud nevis co ma dr.. za problem, tak se do teto diskuse neplet.
Nepomuzes tim ani dr.. a nepomuzes tim ani sobe.
Lecis si nejakej komplex? Problem jsem pochopil dokonale a sve rady jsem poskytl.
Ruka píše:Znova, nevim cim jinym nez co jsem ti napsal to muze byt, ale pokud neudelas nic, budes tam kde jsi a naporad.
A ja bych ti znovu odepsal stejnym zpusobem.
Virem to neni - kdyz totiz necha nastaveni na standartnich frekvencich, proustnost a latence jsou zpet na sve puvodni hodnote.
Necistota v kontaktu, nebo spatne usazeni ramky - hvizdal by pc speaker, pocitac by nenabehl. To neni kolo u auto, aby to bylo spatne "prisroubovany"
Ruka píše:Mozna by bylo dobre provest generalni uklid v PC, tzn. vycistit desku komplet od pripadnych prachovych necistot a zkontrolovat kontakty, jestli nejsou nekde zoxidovane.
Co mas porad s tim cistenim.. Bubo, klidne PC vycisti. Hlavne si na to prosim te neber vatu
Jen tak mimochodem. V zivote jsem u domaciho pocitace nevidel zoxidovany kontakt....
Ruka píše:EDIT(2palec): Evidentne, nemas dost praxe v takovychto technickych vecech, nebot tve poznamky jsou vice nez laicke.
Ikdyz s tim owerclockem misto overclockem jsi mel pravdu, musim uznat, uz jsem to bral jako samozrejmost a nezkontroloval jsem si to, ale nejsem od toho placeny prece.
No rychle si utikej zazadat o dalsi vetracek "odborniku"
Z meho pohledu jsi prave ty, kdo tomu prilis nerozumi - viz tve zmatene rady. Svoji odbornost nebudu hodnit, ale mych 2000 prispevku jsem skutecne neposbiral v sekci smetiste.
Takze se uklidnime, protoze porusujes pravidla a pokud hodlas pokracovat, ucin tak prosim prostrednictvim PM. Pamatuj vsak, ze drzost a vyvolavani flame se zde hodnoti karetne.
To Dr.Buba
Problem bude prave nekde v nastaveni biosu.. Nezbyvat nez po malych kruccich zkouset. Zkus si pohrat s delickou. 400 - 533 MHz DDR mas velkou rezervu.