Poradte, kde sehnat kvalitni prodluzovaci kabel Jack 3,5mm

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
malond
Nováček
Nováček

Poradte, kde sehnat kvalitni prodluzovaci kabel Jack 3,5mm

Příspěvek od malond »

Ahoj, potreboval bych sehnat kvalitni 10m dlouhy prodluzovaci kabel audio jack 3,5mm. Chci si napojit zvuk z pocitace na repro, ktery mam u televize, kdyz budu koukat na obraz z kompa na televizi. Zvukovou kartu mam Creative X-Fi exreme gamer a repro u televize mam Logitech Z-2300. Chtel bych nejakej kvalitnejsi prodluzovak, protoze tem za 76,- korun neverim. Dalsi moznosti je tento kabel http://www.audioexpert.cz/audio-kabely/ ... ?v=2426579 a k tomu kabel, ktery byl u reproduktoru 2x samice cinch -> samice 3,5mm jack, ale nechtel bych zbytecne pouzivat redukce, aby nedochazelo ke ztrate kvality zvuku a navic je tento kabel docela drahy. Poradi mi nekdo? Chtel bych neco od profigold nebo bandridge. Diky moc

edit: a rozdvojku na samec jack -> 2x samice jack take od techto znacek?
CPU: Intel Core2 Duo E4300@2,70GHz, Chladič CPU: AC Freezer 7 Pro, MB: Gigabyte P35-DS4, RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800@900 MHz, GPU: Asus EAX1950PRO, ZK: Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer, HDD: Seagate Barracuda 320 GB 7200.10, Mechanika: DVD-RW LG GSA-H12L, Case: Thermaltake Soprano, Zdroj: Fortron 500W Blue Storm II, Monitor: LG Flatron L1760, Myš: Logitech MX1000, Klávesnice: Logitech Media Keyboard Elite, Repro: Logitech Z-2300 2.1, Sluchátka: Sennheiser HD555
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Bandridge by měl stačit...i když obecně platí čím delší kabel,tím rostou nároky na jeho kvalitu.Bez přechodek či redukcí se asi neobejdeš.10m 3,5 streo oboustraně jsem taky nikde neviděl.Leda si někde nechat zhotovit kabel na míru.
Mrkni ještě tady: http://www.hifimarket.cz/shop/polozky.a ... 50200-01-1
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
malond
Nováček
Nováček

Příspěvek od malond »

tak pak leda vzit 6m a 3m a napojit je, protoze 9 m mi bude stacit
CPU: Intel Core2 Duo E4300@2,70GHz, Chladič CPU: AC Freezer 7 Pro, MB: Gigabyte P35-DS4, RAM: A-Data Vitesta EE 2x1GB 800@900 MHz, GPU: Asus EAX1950PRO, ZK: Creative Labs X-Fi mX Xtreme Gamer, HDD: Seagate Barracuda 320 GB 7200.10, Mechanika: DVD-RW LG GSA-H12L, Case: Thermaltake Soprano, Zdroj: Fortron 500W Blue Storm II, Monitor: LG Flatron L1760, Myš: Logitech MX1000, Klávesnice: Logitech Media Keyboard Elite, Repro: Logitech Z-2300 2.1, Sluchátka: Sennheiser HD555
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Bohetour
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bohetour »

A kdy se vyplati investovat do kvalitni kabelaze? Mam totiz kabel dlouhy 10m cinch - cinch ten nejlevnejsi co jsem sehnal a jde mi k zesaku Yamaha AX-396...myslite ze by se vyplatil nejaky lepsi?

Myslim ze me stal 60 Kc
malond
Nováček
Nováček

Příspěvek od malond »

no nevim. ty lepsi kabely uz jsou odstineny a prenos je urcite lepsi. Se zvukem nemam jeste zkusenost, ale koupil jsem si od profigold kabel s-video -> s-video a rozdil oproti kabelu za 70 korun byl velikej. Zadny duchove a tak
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Na signálové audio kabely nejsou kladeny tak vysoké nároky,ale k zesilovači bych nejlevnější 10m kabel určitě nedával.Minimálně Bandridge,ale radši Profigold-to je dobrá kvalita za ještě akceptovatelnou cenu.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“