No, reklama tu uz je v sekci pevnych disku - a pokud budou inzerenti, tak muze byt i v dalsich sekcich. Nevsiml jsem si ale, ze by to nekoho jakkoli rozrusovalo v pristupu na forum.
Z hlediska fora se zatim nic nemeni. Jedna se o obdobne zmene domeny - ale protoze uz forum je subdomenou, tak je to trosku slozitejsi. Zadne diktatura co psat se nechysta - ostatne ona nekde na internetu je?
Co snad nekteri privitaji bude jak jednotna DB uzivatelu pro forum i webmag, tak i jednotny skin (samozrejme zustanou zachovany i dalsi).
Vsechno tady mozne zcela urcite neni - a pokud nekdo rekl svuj nazor, slusne a do tematu kam patri, tak nikdy nemohl zadnou kartu ci jakykoli postih dostat. Pokud ovsem umyslne nekomu nadava a vyvolava flame, tak to nepochybne na toto forum nepatri.
O urovni clanku - at uz obsahove ci formalni - si kazdy nepochybne udela nazor sam. Ja svuj mam a jakozto jeden z tech, ktery to muze nejak ovlivnit, se snazim PCT, dle svych moznosti, menit k lepsimu. Ovsem nic nejde ze dne na den...
Pokud PCT změnil majitele (Mediacop s.r.o. má dle výpisu z OR švýcarského vlastníka) nebo aspoň pokud do PCT nějak kapitálově tato osoba vstoupila
/i když právně si kladu otázku, jakým způsobem to celé právně proběhlo, a docela by mně to z profesního hlediska i zajímalo , když PCT byl dle dostupných informací na internetu provozován p. Ing. Kwolkem jako fyzickou osobou - podnikatelem, a obchodní známku má aspoň pořád také registrován na své jméno, stejně jako doménu podle whoisu/ - v tomto směru uvítám SZ či zprávu na mail .
tak se pochopitelně může aspoň do budoucna změnit HODNĚ, protože nový majitel, jiné představy, a když ne v krátkodobém výhledu, tak klidně či ve střednědobém či dlouhodobém.
Z pohledu (občasného) čtenáře mi to trochu vadí, PCT tím přeci jen ztrácí dle mého názoru svou dosavadní nezávislost, ale tak to u nás holt chodí, buď postupně vykrvácet, nebo se raději odevzdat velkému, zpravidla zahraničnímu, kapitálu. A to už je opravdu lepší to prodat (a mít z toho i nějakou tu kačku...).
Co se mi zrovna nelíbí, je přesunutí webu i fóra na doménu třetího řádu, na Týden. To opravdu nevypadá dobře... I takový světhardware.cz nebo zive.cz jsou na vlastních doménách 2. řádu, a také jsou pochopitelně vlastněny "někým jiným". Podle mne tím utrpí tak trochu i značka PCTuningu..
jop, ta domena je fakt hrozna... slova pctuning a tyden nemaji spolu vibec nic spolecneho...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Jo ta doména je hrozná, včera jsem se fakt zděsil, když jsem viděl takhle zprasný už i fórum. Pochybuju, že to Týdnu nějak moc pomůže a spíš to uškodí PCT (hovořím o změně domén).
srna píše: navic reklamy pribylo vic nez jsem cekal
Ehm jaké reklamy?
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
srna píše:tak tak domena tretiho radu je hnus navic reklamy pribylo vic nez jsem cekal
Na foru nebo v magazinu? Na foru jsem si zadne dalsi nevsiml, magazinu az na ten sloupecek Tyden take ne.
Jen bych mozna doplnil pro vysvetleni pro ctenare, kteri sem zabrousi, ze na toto nemel nikdo z redakce (pokud naka stala je) zadny vliv, bylo to jen a jen rozhodnuti majitele Jiriho Kwolka, s dotazy se proto pripadne obracejte pripadne rovnou na nej.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
No, na hlavni strance nepribylo navic nic, krome toho sloupecku s par odkazy na clanky v Tydnu. Tzn. zadna reklama navic. Na foru taktez nic navic.
Opravdu jedinou zmenou jsou ty domeny. Konkretni duvody zmeny by musel podat jen Jirka Kwolek. My jsme o tom, ze se budou prevadet domeny na subdomeny vedeli, byt ne konecny vysledek - kazdopadne bychom s tim stejne nic neudelali
wiliku, ale musis uznat, ze ta zpatlanina domen vypada naprosto otresne a naprosto poskozuje "image" pctuningu. to s tim nejde nic udelat?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Jako je to naprd, to jo, ale když to pomůže nějak výrazněji PCTuningu tak to dokážu překousnout. Imho lepší takhle zprasena domena než kdyby tam měla blikat nezablokovatelná reklama