Pctuning změnil majitele - jak to bude dál - a co se změni ?

Zde čtěte zprávy od administrátorů a hlašte problémy nebo návrhy na vylepšení + pravidla fóra.
Pravidelně sledujte tuto sekci.
viky58
Černá karta
Černá karta

Pctuning změnil majitele - jak to bude dál - a co se změni ?

Příspěvek od viky58 »

http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=90

Pctunig zmněnil majitele - jak to bude dal -a co se zmněni ?

Se ptám proto jestli zustane forum takové jako je nebo jestli se tu oběví miliony reklam a bude diktováno co psat a jak ?

Sam si myslím že dojde k tomu co se mi nelibi ! (hafo reklam - receze shit - a ve foru bude tvrdě nařizováno co psat a co ne ) :( :(

//D.M. ať má sx02 radost - opraveno :) ...
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Omg přečti si ten článek ještě jednou ty diktaturo...

Už vidim onu diktaturu na foru, zamysli se... :roll:

A pokud se ti oběví reklamy tak je to tvojí češtinou :roll:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

No, reklama tu uz je v sekci pevnych disku - a pokud budou inzerenti, tak muze byt i v dalsich sekcich. Nevsiml jsem si ale, ze by to nekoho jakkoli rozrusovalo v pristupu na forum.

Z hlediska fora se zatim nic nemeni. Jedna se o obdobne zmene domeny - ale protoze uz forum je subdomenou, tak je to trosku slozitejsi. Zadne diktatura co psat se nechysta - ostatne ona nekde na internetu je?

Co snad nekteri privitaji bude jak jednotna DB uzivatelu pro forum i webmag, tak i jednotny skin (samozrejme zustanou zachovany i dalsi).
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Wilik : a kde neni ?

SpeedyGT : nejspiše potřebuješ ne oční
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

viky58 píše:Wilik : a kde neni ?
Chodim na desitky webu v CR i zahranici a nikde jsem nenarazil na to, ze by nekde diktovali co mam psat... ale to je na jinou diskuzi...
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Viky, neřeš blbosti, to co píšeš snad nepříjde, radši si prostuduj učebnice češtiny pro I.stupeň základní školy ... :roll:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Po několikatýdenní pauze napíšu svůj názor - snad se nezmění v černou kartu za "vyzrazení státního tajemství" - i když tady je možné vše, že....

No - upřímně řečeno: Úroveň článků na PCT v poslední době klesala, spousta technických i formálních chyb. Ostatní věci na fóru nebudu komentovat....
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Vsechno tady mozne zcela urcite neni - a pokud nekdo rekl svuj nazor, slusne a do tematu kam patri, tak nikdy nemohl zadnou kartu ci jakykoli postih dostat. Pokud ovsem umyslne nekomu nadava a vyvolava flame, tak to nepochybne na toto forum nepatri.

O urovni clanku - at uz obsahove ci formalni - si kazdy nepochybne udela nazor sam. Ja svuj mam a jakozto jeden z tech, ktery to muze nejak ovlivnit, se snazim PCT, dle svych moznosti, menit k lepsimu. Ovsem nic nejde ze dne na den...
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Pokud PCT změnil majitele (Mediacop s.r.o. má dle výpisu z OR švýcarského vlastníka) nebo aspoň pokud do PCT nějak kapitálově tato osoba vstoupila

/i když právně si kladu otázku, jakým způsobem to celé právně proběhlo, a docela by mně to z profesního hlediska i zajímalo :), když PCT byl dle dostupných informací na internetu provozován p. Ing. Kwolkem jako fyzickou osobou - podnikatelem, a obchodní známku má aspoň pořád také registrován na své jméno, stejně jako doménu podle whoisu/ - v tomto směru uvítám SZ či zprávu na mail :).

tak se pochopitelně může aspoň do budoucna změnit HODNĚ, protože nový majitel, jiné představy, a když ne v krátkodobém výhledu, tak klidně či ve střednědobém či dlouhodobém.

Z pohledu (občasného) čtenáře mi to trochu vadí, PCT tím přeci jen ztrácí dle mého názoru svou dosavadní nezávislost, ale tak to u nás holt chodí, buď postupně vykrvácet, nebo se raději odevzdat velkému, zpravidla zahraničnímu, kapitálu. A to už je opravdu lepší to prodat (a mít z toho i nějakou tu kačku...).

Co se mi zrovna nelíbí, je přesunutí webu i fóra na doménu třetího řádu, na Týden. To opravdu nevypadá dobře... I takový světhardware.cz nebo zive.cz jsou na vlastních doménách 2. řádu, a také jsou pochopitelně vlastněny "někým jiným". Podle mne tím utrpí tak trochu i značka PCTuningu..
show must go on..
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jop, ta domena je fakt hrozna... slova pctuning a tyden nemaji spolu vibec nic spolecneho...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jo ta doména je hrozná, včera jsem se fakt zděsil, když jsem viděl takhle zprasný už i fórum. Pochybuju, že to Týdnu nějak moc pomůže a spíš to uškodí PCT (hovořím o změně domén).
Goldnoob team proud member!
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

tak tak domena tretiho radu je hnus :( navic reklamy pribylo vic nez jsem cekal :(

http://pctforum.tyden.cz co to je? :blee:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

srna píše: navic reklamy pribylo vic nez jsem cekal :(
Ehm jaké reklamy? :? :oops:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

Mr. Dirk píše:Ehm jaké reklamy? :? :oops:
Forpsi, Tyden[zpravy], doxxbet.com, reklamy Google, ESET, Redakce a marketing

todle na me mrka z http://pctuning.tyden.cz/index.php? budto je tam toho vic nez driv, nebo to vic blika :roll:
Naposledy upravil(a) srna dne pon 14. led 2008, 20:38, celkem upraveno 1 x.
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

srna píše:tak tak domena tretiho radu je hnus :( navic reklamy pribylo vic nez jsem cekal :(
Na foru nebo v magazinu? Na foru jsem si zadne dalsi nevsiml, magazinu az na ten sloupecek Tyden take ne.
Jen bych mozna doplnil pro vysvetleni pro ctenare, kteri sem zabrousi, ze na toto nemel nikdo z redakce (pokud naka stala je) zadny vliv, bylo to jen a jen rozhodnuti majitele Jiriho Kwolka, s dotazy se proto pripadne obracejte pripadne rovnou na nej.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

reklama na webu :) asi je vic blikaci nebo co

jinak domeny se zmenily jak na web tak na forum :(
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Jsem za zachranu puvodni domeny PCTUNING.cz
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

No, na hlavni strance nepribylo navic nic, krome toho sloupecku s par odkazy na clanky v Tydnu. Tzn. zadna reklama navic. Na foru taktez nic navic.

Opravdu jedinou zmenou jsou ty domeny. Konkretni duvody zmeny by musel podat jen Jirka Kwolek. My jsme o tom, ze se budou prevadet domeny na subdomeny vedeli, byt ne konecny vysledek - kazdopadne bychom s tim stejne nic neudelali :wink:

Jinak jsem tu promazal OT.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

wiliku, ale musis uznat, ze ta zpatlanina domen vypada naprosto otresne a naprosto poskozuje "image" pctuningu. to s tim nejde nic udelat?
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Jako je to naprd, to jo, ale když to pomůže nějak výrazněji PCTuningu tak to dokážu překousnout. Imho lepší takhle zprasena domena než kdyby tam měla blikat nezablokovatelná reklama :roll:
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Enermax Modu82 625W / Fractal Meshify / 3x Dell P2720D 2560x1440
Odpovědět

Zpět na „Zprávy od a pro administrátory“