Zmněna vzhledu XP od Microsoftu.

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
kesi
Začátečník
Začátečník

Zmněna vzhledu XP od Microsoftu.

Příspěvek od kesi »

ZDAREC nevěděli byste odkud stáhnout tohle: www.prejdi.cz/blackzune bylo to v Computeru(časopis) ale nic sem nenašel jde o úpravu vzhledu Win. nechci zásahy do registru a tohle je přímo od Microsoftu. Dík
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

a co se ti na tom nelibi? Je to instalacka primo od MS, ktera vsechno sama zaridi...
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

To je mi jasný ale já nevím kde to mám sehnat na té adrese která byla v Computeru je prd! :(
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

kesi píše:To je mi jasný ale já nevím kde to mám sehnat na té adrese která byla v Computeru je prd! :(
Dal jsi sem odkaz z časopisu který normálně funguje takže nechápu na co se ptáš.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

To nechápu :( :( zkusím to ještě na jiném compu sakra na tomhle to fakt nejde vždycky se mi ukáže prázdná stránka a jestli prej to chci hledat ve světě? ...... :oops:
edit:sorry pánové ale ta adresa mě doma prostě nefunguje...nevím proč ale nefunguje takže se omlouvám a zkusím to stáhnout jinde.
Quakes
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Quakes »

Já když kliknu na tvůj odkaz ta se mě rovnou zobrazí zda chci stáhnou ten soubor vzhledu, stáhnul jsem ho a už jsem ho nainstaloval a pohoda.
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

Quakes píše:Já když kliknu na tvůj odkaz ta se mě rovnou zobrazí zda chci stáhnou ten soubor vzhledu, stáhnul jsem ho a už jsem ho nainstaloval a pohoda.
napodobne... :)

Zkus to stahnout primo z microsoftu nebo ze stahuj.cz
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
kesi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kesi »

karf píše:hodím ti to na edisk
Super mám to! :-D Díky,díky,díky. Mám tady nějakej hodně odolnej vir o kterým už sem si myslel že je pryč a není proto mě to asi nešlo ztáhnout takže beru páčidlo a hrr na něj!
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“