Testy procesoru, grafickych karet atd.

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
wirgie
Nováček
Nováček

Testy procesoru, grafickych karet atd.

Příspěvek od wirgie »

kde bych nasel testy novejsich komponentu, at si udelam predstavu ktere je lepsi intel vs. amd, ati vs. nvidia ci testy pevnych disku nebo srovnani samotnych notasu

rad bych herni notas do 30 tis s co mozna nejlepsi sestavou... a kdo ne? :D
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

www.notebookcheck.net - ten Google, co? Asi tuhle otázku plácnu do FAQu až budu mít nálada a vzpomenu si na to :oops: ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
wirgie
Nováček
Nováček

Příspěvek od wirgie »

tusil jsem ze napisete tuhle stranku...na tehle jsem porad, ale je to trochu chaoz, stacila by obycejna stranka kde jasne vidim na jedne obrazovce testy ruznych komponentu slozenych do grafu...asi takhle jsem si to predstavoval, ne jen celkovy pocet point ze ktereho si autori jednoznacne odvodili tohle musi byt nejlepsi, tohle druhy, tohle...
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

A to je problém otevřít si několik tabů v prohlížeči a porovnat to? nebo si rovnou udělat tabulku v Excelu, do který ty data zanesu a pak udělám graf, abych věděl? Tenhle web je v tomhle ohledu nejlepší, protože do něj přispívají výsledkama uživatelé, takže ty hodnoty jsou podle mě celkem relevantní, pokud se ti jich zdá málo, tak zkus německou verzi, tam je toho ještě víc (jenom to chce základy němčiny)...

Jinak pokud tě zajímají recenze tak klasika www.notebookreview.com , z českejch notebook.cz - tam se toho dá najít opravdu hodně...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Re: Testy procesoru, grafickych karet atd.

Příspěvek od James.Sniper »

wirgie píše:rad bych herni notas do 30 tis s co mozna nejlepsi sestavou... a kdo ne? :D
To znamená co nejvýkonnější grafickou kartu (hlavně proto, že se nedá vyměnit), takže minimálně ATI HD2600XT nebo nV 8600GT.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“