Barricade g SMC 2804WBRP-G alternativy

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
japer
Nováček
Nováček

Barricade g SMC 2804WBRP-G alternativy

Příspěvek od japer »

Budem potrebovat domov jednoduchy router a tento sa mi celkom zdal pretoze ma aj USB port pre tlaciaren (len neviem aka je podpora tlaciarni) a vcelku dost bezpecnosti (pre mna hlavne WPA) ... plus dobru rychlost AP pre moj NB.

Ak by niekto vedel o nejakych alternativach s co najpodobnejsimi vlastnostami ... dost by mi to pomohlo (Linksys npr. ale neviem ako je na tom v nasich krajoch)

Dik

edit:
Tak som trochu pobehal Inet a zda sa ze vychadzaju len dve serioznejsie volby
Linksys Wireless-G WRT54GS
alebo
Barricade g SMC 2804WBRP-G

Vase nazory su vitane ...
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

SMC je dobre, zetim jsem slysel celkem chvalu

jeste muzes mrnout na Compex NP26G-USB

http://www.cpx.com/proddetail.asp?c=Wir ... ucts&e=108

ceske stranky Compexu jsou www.cpx.cz
Toshiba Tecra A6
Bajgy
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Bajgy »

jo a mylem bych zapomnel na paradne vymakany Draytek Vigor 2900G

ale ten uz je trochu drazsi.. cca 8900,- bez dane

http://www.attel.cz/draytek/v2900g.html
Toshiba Tecra A6
japer
Nováček
Nováček

Příspěvek od japer »

Dakujem ... ten Vigor je naozaj fajny, VPN je mi zatial sice nanic ale inak OK ... len ta cena, mozno sa poobzeram ktory velkoobchod to robi u nas. Inak review je tu.
BTW.: na tomsnetworking som nasiel aj tento Linksys WRT55AG Co si o nom myslis? Je to predsa len kvalita od Cisca aj ked npr. na Tome az taky dadseny nieboli (je to dost nove a muchate este) ale inde obstal celkom fayn ... dalsia vec je ci mam ist do uz odkusaneho a zabehaneho G-cka WRT54G s GPL firmware-om, alebo dufat ze nieco podobne sa bude diat pre WRT55AG. Neviem ake je zlozite si urobit s tych sources co poskytol Linksys vlastny fw zatial co som nasiel tak nic moc je to skratka este prilis cerstve ... jedine pozitivum je prave ten open fw od LS.
Vhladom na to ze som v bytovom bloku tak by bolo A-cko pre mna najvyhodnejsie asi. V podstate by ma to nemuselo trapit zatial pouzivam ale na iny ucel freesco na NB hw no keby tam nebol ten AP co by som vyborne vyuzil s mojim tp ...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“