Power Save Mode

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
stechaf
Nováček
Nováček

Power Save Mode

Příspěvek od stechaf »

Ahoj, po ciste instalaci Xp a restart po SP2 mi zustal monitor v "power save mode". Stav je zoufaly, protoze byt se toci vsechny vetraky vcetne GK na desce jsou bez signalu i USB porty i LAN. Nelze se dostat do BIOS zda se ze je nefunkcni i krok CMOS clear. Jedná se o nové komponenty. Veskere spoje jsem prekontroloval, nepomohla ani zamena zdroje, osazeni RAM ani pripojeni na jiny monitor a to jak DVI tak analog. Vubec nechapu stav PC a nevim jak z toho. Na netu problem modelove se v čase vyskytujici ale bez popisu smysluplneho reseni. Dekuji za event. pomoc zkusenych.
monitor LG L204WT-SF - LCD 20
MB EPOX 8RDA3+
RAM GEIL (2x256MB) DDR2 PC3200) a RAM Kingston (1x512MB)
GK Leatek 88OOGT
zdroj Fortron 350w
stechaf
Nováček
Nováček

Re: Power Save Mode

Příspěvek od stechaf »

stechaf píše:Ahoj, po ciste instalaci Xp a restart po SP2 mi zustal monitor v "power save mode". Stav je zoufaly, protoze byt se toci vsechny vetraky vcetne GK na desce jsou bez signalu i USB porty i LAN. Nelze se dostat do BIOS zda se ze je nefunkcni i krok CMOS clear. Jedná se o nové komponenty. Veskere spoje jsem prekontroloval, nepomohla ani zamena zdroje, osazeni RAM ani pripojeni na jiny monitor a to jak DVI tak analog. Vubec nechapu stav PC a nevim jak z toho. Na netu problem modelove se v čase vyskytujici ale bez popisu smysluplneho reseni. Dekuji za event. pomoc zkusenych.
monitor LG L204WT-SF - LCD 20
MB EPOX 8RDA3+
RAM GEIL (2x256MB) DDR2 PC3200) a RAM Kingston (1x512MB)
GK Leatek 88OOGT
zdroj Fortron 350w
jeste jedna VELKA oprave je to grafika Geforce 6600 GT a ty
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

na opravu skus pouzivat tlacidlo EDIT... urcite ho rychlo najdes
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“