Čus mám takovej problém. Když hraju hry, tak se Pc třeba po 2hodinách, ale i klidně po 2 minutách zasekne. Žádnej error, nic. jen se vypne monitor a zasekne se zvuk. nejde spustit správce úloh. Jediná možnost je RR Pc restart buttonem. Windowsy žádnou chybu nikdy nenahlásí, jen že byli neočekávaně vypnuty. nevíte v čem je problém? napadli mě catalysty tak sem stahnul nejnovější a stále stejnej problém.Tak sem neska skoušel update všeho tzn. BIOS, Bios GK,Všechny ovladače, Widle. Problém pořát přetrvává.
Sestava:
CPU: Athlon 64 3800+
GK: Msi Radeon X1950Pro 256 (agp)
MoBo: DFi lanparty Nf3 UT ultra-D
HDD: Maxtor Diamondmax 10
zdroj : clorsit 550w
samovolné zamrznutí PC
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Nism0
- Začátečník

samovolné zamrznutí PC
Naposledy upravil(a) Nism0 dne ned 20. led 2008, 10:51, celkem upraveno 1 x.
Bla bla bla, stejně to nikoho nezajímá 
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: samovolné zamrznutí PC
Nism0 píše:Čus mám takovej problém....
Zdravim, mam podobny problem jako ty, s tim rozdilem ze se nesekne hned po 2 minutach a ze se sekne pri prehravani hudby nebo videa.Kolikrat to trva 10hod nez se sekne, nekdy jen 2hodiny.System proste zamrzne, zadny bluescreen a po restartu jen hlaseni..Mam podezreni na int. zvukovku.V pondeli mi kamarad pujci PCI zvukovku C-Media, tak to zkusim s ni a pripadne reklamoval desku...
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |