GPU 500MHz
Memory : 200 MHz (DDR)
Bus : 32bits

Less powerfull than mainstream 2400Pro but more than the 690G IGP

Udajne na ni je mozne spustit i Crysis
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

viz podivej na obrazek nad tim,na vypis z CPU-Z, cili athlon x2 5000+ na zakladnim taktu, tj 2,6GhzMossad píše:no ten graf z hl ma 0 vypovidaci hodnotu , protoze newim na jakem je to cpu, a hl2 je hlavne cpu zavisla, mam tu pc s agp radeonem 1950pro a 3ghz c2d s nim umi plynulou hru 1280x1024 2x/4x aa/af a na celeronu D 2.5ghz (ano wim ze je to slabe cpu uz dnes i vcera) ta sama karta neudela ani 60 fps v 800x600, ledva tak 640x480 to chodi plynule, a cokoliv vejs uz laguje relativne stejne... takze je krasne ze mame vykone reseni v oblasti int. grafik ale vykon mensi nez 2400 pro je docela na facku ;] to wideo je prijemne , ostatne to je asi u int. grafik podstatne...

Uz tahle sama o sobe jde, kupovat levne pc s integrovanou gf, clovek by byl za toto rad,ze si zahraje i toho Halfa 2.Pavlis píše:mno mozna az zase dalsi generace od ATIriXo_svk píše:Konecne zacinaju int grafiky niekam mierit...
Snad to dopadne dobre a budu aj silnejsie verzie.![]()
nova od Nvidie je slabsi a intel ten se nemuze merit ani s 690G a X4500 ktera bude az za nejakej patek by take nemela bejt vykonejsi

tak to potom nechapu na tohle ti staci 780G s prehledem tak na co cekat na X4500??riXo_svk píše: A preco by som nemal cakat zazraky? Ak mi staci prehravanie videa a raz za cas nejaka hra(zabava je to vzdy rovnaka, len vzhlad je iny) tak mi to moze stacit. A nie kazdy ma doma 20ku LCD aby hraval hry v monstorznych rozliseniach.

hmm tak snit muzes dal, ta pravdepodobnost je hodne mala, ty nastrely co zaznely od Intelu jsou horni hranice nastineneho vykonu pokud ti jde jen o ten a i tyhle nastrely budou horko tezko stacit na dotazeni teto konkurence, uz nevim jak to jinak napsat. Sou to sice spekulace, ale ocekavat ze X4500 bude 6x vykonejsi jak G33 a 4x jak G35(aby to bylo vykonejsi) to myslim neocekava ani nejvetsi optimista a fanda InteluriXo_svk píše:Lebo mozno na tom bude viditelne lepsie...