HTC TyTN II a připojení k netu
Moderátor: CageJ
- Miika
- Nováček
-
HTC TyTN II a připojení k netu
Dobrý den, potřebuju poradit s připojením k netu mého PDA. Mám PDA připojené k počítači přes USB a program ActiveSync. Potřeboval bych se takhle připojit k internetu, abych si mohl stáhout ukázkovou mapu do TomTom navigace. Máte s tím prosím někdo zkušenost? Předem moc děkuji Miika
- Holda
- Středně pokročilý
- Miika
- Nováček
-
Když spustím internet expolrer a zadám třeba www.seznam.cz, tak to napíše: Teh page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78. Zkoušel jsem i mód letadlo, ale hází to úplně tu stejnou hlášku:-(Holda píše:a kde je problem? spojis s AS a net automaticky zacne fungovat. Pokud si nejsi jisty, prepni do rezimu Letadlo, aby se to nezkouselo pripojovat jinak
- Holda
- Středně pokročilý
- Miika
- Nováček
-
Jo,to všechno mám,na počítači je zelená a v PDA mám v Comm Manageru zapnutou synchronizaci a je tam connected. Přes GPRS všechno v pohodě,ale přes počítač ani ťuk:-( I na počítači jsem v Synchronizaci nastavil,že jsem připojenej počítačem na internet,ale taky to nepomohlo.Holda píše:a zezelena ti ikonka AS?
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
Zkus tohle uložit do neco.reg a spustit
Kód: Vybrat vše
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services]
"AllowLSP"=dword:00000000
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Miika
- Nováček
-
Tak to funguje:-) Dík moc, mohl bych se dozvědět, co to dělá a v čem je tedy chyba?JanHavlicek píše:Zkus tohle uložit do neco.reg a spustit
Kód: Vybrat vše
Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows CE Services] "AllowLSP"=dword:00000000