PC se restartuje když se načte jaká koliv hra.

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
teplomet
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

PC se restartuje když se načte jaká koliv hra.

Příspěvek od teplomet »

Zdravim, mám takovej porblém,doteď jsem hrál naprosto bez problémů.Teď jsem si nainstaloval hru CRYSIS.Hru jsem si nastavil na 1280x1024 a všechno na normal.Hru jsem hrál cca 2hod a pak se mi najednou restartoval PC(nezamrzl,ale prostě se hned restartuje).Říkal jsem si divný,tak jsem hru spustil znova dal jsem si načíst save a jen co se to načetlo a měl jsem kliknout pro spuštění se to hned restartovalo.No nic pujdu na COD4 a jen co jsem se připojil na servr tak restart.Nevíte někdo čim by to mohlo bejt..?

sestava:Amd X2 4200+ EE,2x1Gb DDR2 667mHz kingston,leadtek nvidia 7950GT DDR3 512MB,deska m2n-e N570 a zdroj 300W.Napadlo mě,že to dělá zdroj,ale předtim to nedělalo.

Děkuji.
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: PC se restartuje když se načte jaká koliv hra.

Příspěvek od Pavel.P. »

teplomet píše:...
Jakou máš značku zdroje? :) Myslím, že už má něco odvařené, přece počítač bere v 3D o dost více než ve 2D... Zkusil bych rozhodně značkový a dobrý min. 350W zdroj!

...
Genyus
Nováček
Nováček

Příspěvek od Genyus »

Asi pred mesiacom mi robilo to isté ako tebe a bolo to zdrojom. Proste to pri záťaži nezvládal. Kúpený nový a výkonnejší a všetko už ide normal.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“