Smazani RW v XP kdyz bylo vypalene ve Viste mi nejde.
- qpmy
- Nováček
-
Smazani RW v XP kdyz bylo vypalene ve Viste mi nejde.
Strucne muj problem vypalin na RW v Neru 8 ve win Vista data jsou citelne ve XP i Vista ale snazat RW jde jen ve Win Vista. Pokud se ho snazim snazat v Neru 8 v XP tak mi to hlasi ze medium neni prepisovatelne. Pokud ho ve Vistach smazu muzu na nej zase palit jak v XP tak Vista.
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- qpmy
- Nováček
-
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
To se mi nejak nezda.. Zapis neni o operacnim systemu.. Jde o schopnosti mechaniky. Stale jsi neodpovedel:qpmy píše:nevim kde v Neru ve Vistach si to mam prenastavit aby to bylo kompatibilni s XP.
Chtel jsem prave narzit na to, co uz psal Bathory. Prave nektere LG mechaniky maji tuhle "nerest".Palec123 píše:A operacni system XP a Vista jsou provozovany na jednom a tom samem PC?
Nektere mechaniky maji problem smazat RW medium vypalene na jine vypalovacce..
- qpmy
- Nováček
-
- Palec123
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Stejné? Myslíš tím asi 2 LG stejného modelu, že? Vtip je v tom, že ty problémy si dělají i LG mezi sebou, jinými slovy, RW smazané a zapsané na jedné LG nemusí být čitelné a smazatelné na druhé LG. Je to bohužel letitá chyba některých čipsetů, co LG používá. Schválně vypal na čistý disk v jiné mechanice než LG a vyzkoušej v obou PCqpmy píše:Mam dve PC na jednom XP na druhem Vista ale na obou stajna mechanika LG.

Bathory