dobry den,
pri startu pocitace na me vyskoci obrazovka
s napisem uživatel a mam tam napsat kod
staci pritom jen zmacknout OK a pocitac jede dal
naskoci windows a potom ikony na obrazovce.
nevíte co jsem nekde zmacknul ze se to ted objevuje porad?
ted musim pri kazdem startu pocitace cekat až vyskoci ikonka a ja potvrdim .
predtim jsem je zmacknul knoflik na bedne pocitace a vse najelo ihned.
dekuji za každou informaci.
http://img262.imageshack.us/my.php?imag ... 516zp1.jpg
pri startu pocitace
- droly
- Začátečník

-
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Si asi v uživatelích nebo tak nějak zapnul heslo, nebo jsi vytvořil dalšího uživatele a on se teď ptá, kterého přihlásit. A nebo (ale to dělali Me a 98), když jsem byl v síti, tak se taky zcela přebytečně vyptával 
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
- kocourleo
- Začátečník

START, SPUSTIT a tam do příkazového řáku napiš toto:
control userpasswords2
Myší označ uživatele, kam chceš nabootovat bez zadávání hesla a odtrhni to zatržítko (Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo). Pak už jen napíšeš heslo (asi nic, pokud ho máš prázdné) a potvrdíš to.
control userpasswords2
Myší označ uživatele, kam chceš nabootovat bez zadávání hesla a odtrhni to zatržítko (Před použitím počítače musí uživatelé zadat uživatelské jméno a heslo). Pak už jen napíšeš heslo (asi nic, pokud ho máš prázdné) a potvrdíš to.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518