záchrana dat..prooosím pomozte!!!
- pitrzpatyevenju
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
záchrana dat..prooosím pomozte!!!
zformátoval sem disk,ale omylem!!..i důležitá data! ,daj se nějak vyškrábnout?díky za pomoc,dotyčná mně asi zabije 
..akční model HP 620 WT187ES
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: záchrana dat..prooosím pomozte!!!
Jak můžeš omylem zformátovat disk???pitrzpatyevenju píše:zformátoval sem disk,ale omylem!!..i důležitá data! ,daj se nějak vyškrábnout?díky za pomoc,dotyčná mně asi zabije
Zkus getdataback a easyrecovery...
- pitrzpatyevenju
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- pitrzpatyevenju
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
uááá,tak ted si mi to dal..pamatuj chlapče že "i mistr tesař se utne" mám pc od r.95,ale takováhle blbost se mi fakt ještě nestala proto sem nemusel hledat žádný softy na help
až teď...v tomto případě a s tímto compem by i ta záloha byla problém,takhle bych si dokázal poradit taky..sorry,ale fakt blbec nejsem
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pustím komandr. vlevo C:\ vpravo C:\. K čemu mi jsou 2 C? Tak jsem jedno zformátoval.
Hlavně na ten disk nic nenahrávej!!! Ten getdataback funguje docela dobře. Pokud jsi dal rychlý, tak by možná zafungoval i testdisk - víc ve FAQ disky a řadiče
Hlavně na ten disk nic nenahrávej!!! Ten getdataback funguje docela dobře. Pokud jsi dal rychlý, tak by možná zafungoval i testdisk - víc ve FAQ disky a řadiče
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- pitrzpatyevenju
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
no až na to že po kliku na dotyčnej disk nezformátuješ nic,musíš mít třeba jak píšeš otevřený céčkový,když chceš zformátovat třeba např."D-éčko"karf píše:Pustím komandr. vlevo C:\ vpravo C:\. K čemu mi jsou 2 C? Tak jsem jedno zformátoval.![]()
ale jinak jako frk dobrý
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak chlapče pořád píšeš dokola to samé ale zkusil si už konečne nejakej z tech softů co jsem ti psal?pitrzpatyevenju píše:uááá,tak ted si mi to dal..pamatuj chlapče že "i mistr tesař se utne" mám pc od r.95,ale takováhle blbost se mi fakt ještě nestala proto sem nemusel hledat žádný softy na helpaž teď...v tomto případě a s tímto compem by i ta záloha byla problém,takhle bych si dokázal poradit taky..sorry,ale fakt blbec nejsem
Mě když nekdo přinese hdd kterej ať už umyslně nebo omyl z formátoval tak z velkým % uspěchu jeden z těchto 2 softíků spolehlivně za funguje. Pokud ne tak uvidíme co dál.. tak dej vedet.
- pitrzpatyevenju
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
getdataback=jasná volba_dík a čaoDzin píše:Tak chlapče pořád píšeš dokola to samé ale zkusil si už konečne nejakej z tech softů co jsem ti psal?pitrzpatyevenju píše:uááá,tak ted si mi to dal..pamatuj chlapče že "i mistr tesař se utne" mám pc od r.95,ale takováhle blbost se mi fakt ještě nestala proto sem nemusel hledat žádný softy na helpaž teď...v tomto případě a s tímto compem by i ta záloha byla problém,takhle bych si dokázal poradit taky..sorry,ale fakt blbec nejsem
Mě když nekdo přinese hdd kterej ať už umyslně nebo omyl z formátoval tak z velkým % uspěchu jeden z těchto 2 softíků spolehlivně za funguje. Pokud ne tak uvidíme co dál.. tak dej vedet.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- pitrzpatyevenju
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- DoomCZE
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: