GENIUS SW-HF 5.1 5005 PROBLEM

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Infernal
Začátečník
Začátečník

GENIUS SW-HF 5.1 5005 PROBLEM

Příspěvek od Infernal »

Zdravim mam problem s tymito reprami. Mam zvukovku Creative ES ..doteraz som pouzival repraky Creative P580 5.1 a vsetko bolo v pohode (len casom odisli). Kupil som tieto ..zapojil ...kable mam vsetky v poriadku. Stare repra sa zapajali troma konektormi do zvukovky- oranzovy, cierny a zeleny. Kazdy do portu svojej farby. Tieto Geniusy maju Zlty, cierny a zeleny konektor, zapojil som zeleny do zeleneho cierny do cierneho a zlty do oranzoveho a hraju len 4 repraky, bsak a center nefunguju. Ked som skusil inak zapichnut do koncovky kable tak hral zas len center zadne repra a basak....ako sa to ma zapojit? Je tam problem ze repra su Genius a zvukovka Creative? dik)

EDIT: som teraz prehodil kable- zelenzy do zelenej dierky zlty do ciernej a cierny do oranzovej a hraju mi vsetky repraky az na pravy zadny :-( reprak je funkcny pri inom nastaveni hra. Je moja zvukova karta nedostacujuca na tieto repra?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“