Asus DRW-2014L1T nejde vypalit na double layer!!

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
SPECNAS
Nováček
Nováček

Asus DRW-2014L1T nejde vypalit na double layer!!

Příspěvek od SPECNAS »

Zdravím,potřebuji poradit mám tuhle palirnu Asus DRW-2014L1T na desce ASUS p5Kc-P35 a mám sní vážný problém,potřebuji výpalit přes clone cd 7G soubor a při začátku vypalováni mi zahlásí že mám v palirně menší medium ,než je požadovaný soubor.Příklad:7G soubor,medium ukazuje 4,8G přitom mám v mechanice Verbatin 8,5G Double layer.

Jen podotýkám ,že na starém pc jsem tímto postupem taky vypaloval přes sony palírnu(IDE)a vše makalo jako fík?

Zkoušel jsem na stránkách výrobce asus.com stáhnout nový firmavare,ale při instalaci mi hlásí že zažízení neexistuje.
Jinak v Biosu a v XP se palírna ukazuje normálně pod názvem Asus DRW-2014L1T.
-dále jsem zkoušel novou verzi clone
-vyzkoušeno na 3 druhách medií Verbatin,EMtec,Philips

Prosím o jakoukoli radu!! :(
Je to na reklamaci??? :(
BRBlosh
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRBlosh »

S tym flashovanim skus toto : Odinstaluj VSETKY virtualne mechaniky, ten flashovy program je na to haklivy.
A ohladne toho media je to asi ze ho nepozna... :wink:
Core 2 Duo installed...
Fuck8r
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fuck8r »

já jsem včera namontoval tu samou ASUSku a hned jsem jí flashnul na nejnovější firmware (1.2 ve Windows XP sp2 s aktivní virtuální mechanikou Virtual CloneDrive) v pohodě - otevřelo se černý okno v něm to dojelo do 100% a pak se samo zavřelo a bylo to ...

máš správný firmware ? ... je jich tam docela dost na XP, 64-bit, Vista 32bit, Vista 64-bit ...

jinak já se zrovna chystám (poprvé) pálit na DL média - komplet Kobru 11 :roll: ... tak snad to normálně v NERU pošlape :?
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“