Jetway K8T8AS - nejde upgradovat bios

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
sysel
Začátečník
Začátečník

Jetway K8T8AS - nejde upgradovat bios

Příspěvek od sysel »

K8T8AS mam problem s touto deskou. vim ze to neni nic moc ale budiz. nedari se mi upgradovat bios. vypalil jsem soubory AWDflash.exe K8TAIA10.BIN na cd (pochopitelne jako boot) kdyz to nabootuje do dosu tak zpustim AWDFLASH.EXE zadam jmeno souboru a napise mi to error: this is not award bios. i kdyz na desce je award bios.

ps v soucasne verzi biosu nejde nastavit vetsi frekvence fsb nez 300mhz myslite ze upgrade biosu tomu pomuze?
DESKTOP: CPU: intel core 2 Q6600 ; Gigabyte N650SLI-DS4L ; A-Data Vitesta GS 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz ; Zotac 8800GTS 512MB ; WD 640GB SATA+WD 320GB SATA ; PSU fortron FSP400-60GLN; OS: Ubuntu LINUX 8.04 + Windows vista ultimate 64bit
NOTEBOOK: Asus EEE PC 4G surf
Athos de la Fere
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Athos de la Fere »

Tu desku neznám, ale máš v BIOSu vypnutý BOOT VIRUS DETECTION, možná se to u tvé desky bude jmenovat podobně?
"Všichni nemůžou bejt chytrý, ti hloupí musí tvořit výjimku, jinak by bylo na světě tolik hlouposti, že by z toho byl každej druhej blbej!"
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“