Asus WL-500gp - problem s sifrovanim

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Asus WL-500gp - problem s sifrovanim

Příspěvek od nikl »

Mam wifi router Asus WL-500gp bezdratovou siti wifi spojeny s notebookem Dell inspiron 6400 (bezdratova sitova karta Del 1390 WLAN). Pokud mam vypnute sifrovani dat, tak komunikace, internet, vsechno bezi bez problemu. Ale ja bych rad sifroval prenos, aby se nikdo nemohl napichnout, ale nedari se mi to rozchodit. Na Asus routeru se musi zadat 4 wep klice
Obrázek

zatimco v ovladacich na dell kartu u notebooku jde zadat jen jeden wep sitovy klic

Obrázek
zkouse jsem novy drivery a tak, v manualu nic neni, tam je jen instalace na asus wifi karty a tam se normalne zkopiruji ty 4 klice. Nevite co s tim? diky za rady
"Vědění je moc. Můžeme tolik, kolik známe." F. Bacon
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Na routeru musis zadat "passphrase" (sitovy klic)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

to jsem zkousel, 5 cislic, dole to vygenerovalo novy 4 wep klice, ten passphrase sem prepsal do notasu a neslo to.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

A opravdu Vase sitovka umi 54 Mbit?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

Jak jsem psal nahore, propojeni jde dokud nedam sifrovani.
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HacIPex »

neumi tvuj NB wpa ?
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

nevim jak to zjistim?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Spis bych videl problem v TKIP , zkus tam hodit AES.
nikl
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nikl »

Tak problem vyresen, jak je nahore v nastaveni bezdratove site u notasu Overeni site: Otevrit, tak misto otevrit staci dat shodny sifrovani site nastaveny v routeru, a pak znovu pridat sit, zadat klic a pripojit se. V routeru je vse popsany anglicky a tak mi to jaksi hned nedoslo :) .Tak jsem si zase jednou lamal hlavu nad totalni banalnosti :D Prosim o lock
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“