jak poznam ze WPA je spravny ???

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
ScH0ll_kIll3r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

jak poznam ze WPA je spravny ???

Příspěvek od ScH0ll_kIll3r »

cau lidi, dneska jsem nahodou sel s notebookem u dedy na schodky a nasel sem ta wifinu zabezpecnou wpackem na 1 carku, sel sem ven tak abych mel vyhled na zhruba vsechny anteny kolem a mel sem 3 carky, tak sem se skusil pripojit a zadal jsem tipovany wpa, zaclo mi to pridelovat ip ale nepridelilo mi ji to, tak see tedy ptam jestli je to znameni ze mam blby wpa anebo tam proste nejede dhcp, diky :)
AMD Ryzen 7 5800X | MSI B450 TOMAHAWK | GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB | HyperX Predator RGB 32GB (4x8GB) DDR4 3200
HacIPex
Začátečník
Začátečník

Re: jak poznam ze WPA je spravny ???

Příspěvek od HacIPex »

ScH0ll_kIll3r píše:cau lidi, dneska jsem nahodou sel s notebookem u dedy na schodky a nasel sem ta wifinu zabezpecnou wpackem na 1 carku, sel sem ven tak abych mel vyhled na zhruba vsechny anteny kolem a mel sem 3 carky, tak sem se skusil pripojit a zadal jsem tipovany wpa, zaclo mi to pridelovat ip ale nepridelilo mi ji to, tak see tedy ptam jestli je to znameni ze mam blby wpa anebo tam proste nejede dhcp, diky :)
to znamena, ze jsi zadal spatny key
ScH0ll_kIll3r
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ScH0ll_kIll3r »

ok dik
AMD Ryzen 7 5800X | MSI B450 TOMAHAWK | GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB | HyperX Predator RGB 32GB (4x8GB) DDR4 3200
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“