PC po restartu pipa, ale nic vic PLS HELP

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Brzda
Začátečník
Začátečník

PC po restartu pipa, ale nic vic PLS HELP

Příspěvek od Brzda »

Moje sestava: CPU:opteron 144, MB: DFI infinty nf4, RAM: 2x512MB, VGA: 7600GS, a zdroj: forton 400W. A ted muj problem: Asi pred tydnem sem si taktoval cpu vsechno jelo v poho, ale dnes mi windle zatuhly a kdyz sem restartoval pc, tak jen cerna obrazovka a pipal speaker. Tak sem vymazal CMOS ale dela to porad stejny. Uz sem mi to parkrat stalo ze mi to takhle zacalo pipat, stacilo vymazat cmosku a vse bylo v poho, ale ted ikdyz vymazu cmosku tak to pipa dal. Nevite co by mohlo byt v haji? Jestli odesel procak nebo neco jinyho?
kufus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kufus »

Napiš jak pípá, krátce, dlouze...Zkus vyndat a zandat grafiku...
CPU C2D E4400 @ 2,7GHz MB GIGABYTE P35 DS3L RAM 2 x 1GB Kingston 800Mhz GK X1950PRO + Accelero S1 + 120 mm Xilence HDD WD2500YS Caviar + WD6400AAKS TV DTV2000H Monitor Acer 1916Csd ZDROJ KME 400W -> EC350W -> Corsair VX450
Notebook: HP ProBook 4510s
Brzda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brzda »

kufus píše:Napiš jak pípá, krátce, dlouze...Zkus vyndat a zandat grafiku...
Pipa nepretrzite, ani dlouze ani kratce :), a uz asi vim kd eje zakopanej pes. Asi me odchazi jedna pamet a nebo deska. Protoze kdyz sem vyndal pameti a zkusil jiny, tak pc nabehlo v pohode. Tak sem zkusil svoje pameti zvlast a u jedne nabehl v poho a u druhe az napodruhe. Tak sem to pak este zkusil prendat do jinyho slotu a pc nabehlo u obou pameti.
zheero
Nováček
Nováček

Příspěvek od zheero »

ja bych rek ze to bude spis deska ale je to jen muj odhad podle toho cos psal ... desky odchazej zmych zkusenosti nejcasteji pak pameti a jen malokdy procesor ... :x

ale jen muj nazor :)
jo jo huci mi to pod stolem a kolem ... ale cim se pochlubim je Eizo cg241w + cintiq 21ux ...
Macecha
Nováček
Nováček

Příspěvek od Macecha »

tak to je jasný, moje deska taky pípá (jako sanitka), když některý komponent přesáhne vysokou teplotu (většinou u procesoru), z toho plyne jak si přetaktoval ten procesor tak se ti pěkně hřeje, buď přidej lepší chlazení nebo sniž takt
Jdi za svým cílem!
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“