domácí síť

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
martin_h
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

domácí síť

Příspěvek od martin_h »

Ahoj,
prosím o radu.
Mám dva PC (windows XP) propojené klasickým kříženým kabelem. Normálně vše funguje - komunikují spolu a vidí se. Pokud však chci nějaká data přetáhnout sem či tam - chce to po mě heslo... ? Zkoušel jsem zadat heslo admina (nastavené při instalaci Win), ale to mě tam stejně nepustí... Vůbec nevím co mám dělat, kde sehnat nějaké heslo do sítě... ?
Můžete mi někdo poradit.

Díky, Martin
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Chce te heslo lokalinho uzivatele toho pc na ktery se pripojujes. A pokud mozno aby ten uzvatel mel pristup do slozek do kterych se chces dostat.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
martin_h
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_h »

... to je sice hezke, ale jsem tam kde jsem byl... Jake je heslo lokalniho uzivatele, kdyz na obou PC jsem uzivatel jenom ja ... ? Myslis, ze by pomohlo jenom udelat novy ucet a nastavit si heslo - jako kdyz startuje Win tak ta prihlasovaci obrazovka - a to heslo by melo stacit ...?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Netusim kde je problem...

Ja mam pro jistou vytovreny na vsech PC jeden ucet s nazevm "sdileni" a stejnym heslem a nemam problem... sice je to primitivni zpusob, ale funguje :-)

Kazdopadne melo by to brat jakehokoli lokalniho eixstujiciho uzivatele.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Caderom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Caderom »

Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“