PC po chvilce hrani zacne skubat

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
zheero
Nováček
Nováček

PC po chvilce hrani zacne skubat

Příspěvek od zheero »

po nabehnuti winu je vse v poradku a hybe se vse krasne ...
pri hrani hry .. jakekoli .. se po 5 minutach +- zacne komp skubat ... i posleze ve windows ... pokud ho okamzite restartuju tag se skube i bios ... caq mam vypnute .. pokud mu dam odpocinout je zase fpoho ...

mel jsem ho asi rok venku na zemi rozlozene a bylo vse v poradku a ted jsem ho dal do krabice / neni prilis velka a nema vlastni vetrak / a zaclo se mi dit tohle ... :o

pokud nespustim nic narocnejsiho tag se nic nedeje a vse je jak ma / i fotosop + korel / ... :?

x2 4200+ 939 , 3 gb ddr 400 , hd3870 , 2xhdd, 2x dvd - 450w zdroj

muj osobni odhad je problem s horkem a tag si rikam .. lepsi vetrak na cpu a aspon jeden do skrine ?
jo jo huci mi to pod stolem a kolem ... ale cim se pochlubim je Eizo cg241w + cintiq 21ux ...
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Tovíš, že je to přehříváním komponent(které znamená i snížení životnosti).... Krabicí myslíš case? Můžeš to nafotit? :-D ... Pokud to máš v casu, tak by to vyřešil pravděpodobně intake a outtake větrák...
zheero
Nováček
Nováček

Příspěvek od zheero »

jj na tohle to svadim ale projistotu sem to nahodil i sem clovek nigdy nevi a u pocitacu obzvlaste ... prave tim ze se zacal skubat i bios mi prislo ze za to muze horko ... jnak myslel jsem kejs ... uz me sralo ze je to porad zaprasene i gdyz to na zemi rozlozene melo vetrani jako vino ... stim in - out vetrakem to poresim ... jen jsem byl zvedavy jestli nekoho nenapadne i neco jineho ... :oops:
jo jo huci mi to pod stolem a kolem ... ale cim se pochlubim je Eizo cg241w + cintiq 21ux ...
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Jaký máš vůbec teploty komponent při zátěži? CPU,VGA,HDD......
zheero
Nováček
Nováček

Příspěvek od zheero »

zatim jsem teda otevrel bocnici a koupil freezer na cpu a vypada ze problem je vyresen ... cpu lezlo bez noveho chladice neco malo pres 60 grafika k 85 a disky meli kol 40 stupnu / vse v zatezi / ... zitra rano namontuju ete dva 8cm arktiky jako in a out vetraky a zkusim dat bocnici zpet a uvidim ... ale kazdopadne to opravdu vypada ze slo o prilis velke horko ... :oops:

btw: ten trhany bios me teda pobavil :)
zheero
Nováček
Nováček

Příspěvek od zheero »

tag vetracky fungujou akorat to stejne nemuzu mit nejspis zavrene protoze pokud tu bocnici zavru tag se opakuje trhani ... pokud je bocnice pryc vse je v poradku akorat me sere jak to rve tagze to budu muset ete nak poresit ... jak tenhle problem resite vy ? ma cenu dovnitr cpat vice vetraku nez 2? :?
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

ja mam vetraku 5
3x 120mm intake
1x 120mm out-take
1x 200mm out-take

+zdrj (seasonic s12) ,, obcas grafika hd2900PRO ale ted ne pac tam mam 8800GT
a na cpu mam freezera 64pro

jinak mam 5000+ black edition na 3250mhz s teplotou iddle do 25C a bunr do 40C
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

2zheero: Co máš prosimtě za case? Bylo by případně foto vnitřku skříně?
zheero
Nováček
Nováček

Příspěvek od zheero »

udelam foto a postnu, sem ted v praci ...
zheero
Nováček
Nováček

Příspěvek od zheero »

kua foto neudelam ... nenasel jsem fotak :?

http://images.tweaktown.com/imagebank/fox6150_front.jpg

http://shop.awex.hu/images/foxconn-6150 ... 5B1%5D.jpg

http://geizhals.at/img/pix/207077.jpg

tohle je ta deska byla bohuzel to jedine co jsem sehnal v TS ... na cpu mam teda ted ten freezer64 a na pci-e sedi 3870 se stock chladicem ... disky precnivaj asi 5 cm nad desku v mistech sata zdroj asi 1 cm od portu tiskarny ...

case je miditower tagze opravdu moc velky neni ... chtel jsem setrit misto pod stolem a ted si trochu nadavam ze mi to za to nestalo ...

:evil:
Naposledy upravil(a) zheero dne čtv 7. úno 2008, 01:02, celkem upraveno 1 x.
jankacek
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jankacek »

ten obrazek jaxi nejede
zheero
Nováček
Nováček

Příspěvek od zheero »

uz jsem tam pridal dalsi ... ten prvni jede jak kdy ... :x
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“