Problem - monitor sa sam Vypina do Standby
Moderátor: maXXmilian
- jkarasek
- Nováček

-
Problem - monitor sa sam Vypina do Standby
Caute vsetci,
Mam problem s monitorom a neviem co s tym. Po urcitom case po zapnuti sa mi sam zacne prepinat do StandBy a z neho asi po 20s do naspat . Je to 19" Belinea. Neviete mi niekto poradit, co s tym ? Fakt ma to se.....
Vopred dik.
Mam problem s monitorom a neviem co s tym. Po urcitom case po zapnuti sa mi sam zacne prepinat do StandBy a z neho asi po 20s do naspat . Je to 19" Belinea. Neviete mi niekto poradit, co s tym ? Fakt ma to se.....
Vopred dik.
- Rob
- Nováček

nemas zapnuty ve windows vypinani signalu z graficke karty po urcitem case? vetsina monitoru se pak vypne, ale pokud se ti to vypina pri praci tak to teda nevim 
AMD Athlon XP 2100+ @ 3000+ 2340MHz (13x180) AIUHB0301 1.7V | ~ homemade watercooling ~ | EPoX 8K3A | Samsung C 512MB 333DDR CL2 | Gigabyte RADEON 8500 Deluxe MAYA | Hercules Fortissimo II | Seagate Barracuda IV 40GB 7200rpm | DVD Toshiba 16x48x | CD-RW LiteOn 48x12x48x | Motorola SurfBoard 4100E Cable Modem | Enermax 365W | 17" LCD Acer AL732 | sound system YAMAHA GX-500 200W + KOSS
- jkarasek
- Nováček

-
Neviem, kde by som to hladal.
ASi som zle popisal, co to robi. Uvediem priklad.Pozeram sa na film a zrazu sa mi Monitor prepne do stand by. Asi po 20s sa znova zapne. Po nejakej dobe sa to znovu zopakuje...... Nerobi to len pri tych filmoch.
Sranda bola, ze mi to robil aj po tom, ako som odpojil kabel z grafiky a zostal pripojeny len v elktrike.
ASi som zle popisal, co to robi. Uvediem priklad.Pozeram sa na film a zrazu sa mi Monitor prepne do stand by. Asi po 20s sa znova zapne. Po nejakej dobe sa to znovu zopakuje...... Nerobi to len pri tych filmoch.
Sranda bola, ze mi to robil aj po tom, ako som odpojil kabel z grafiky a zostal pripojeny len v elktrike.
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- jkarasek
- Nováček

-
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadá jsetli to není způsobeno DPMS. Zkus se podívat do biosu jak to tam máš nastavené, jestli je monitor řízen pomocí DPMS support , BlankScreen nebo V/H Sync + Blank
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Alekk
- Začátečník

- Ladis
- Nováček

Pokud odpojíš signálový kabel monitoru z grafárny, je naprosto normální, že se monitor přepne do spaní. Ovšem, pokud se v tomto odpojeném stavu zase po chvilce zapne, to je tedy závada!jkarasek píše:...... Sranda bola, ze mi to robil aj po tom, ako som odpojil kabel z grafiky a zostal pripojeny len v elktrike.
Jinak pokud odpojený zůstane ve standby, tak bych se podíval na ten signálový kabel (nebo jeho konektory). Pokud je na cestě signálu horiziontální, nebo vertikální synchronizace studeňák, tak to by mohlo způsobovat to usínání. Pokud totiž jeden, nebo oba vypadnou, tak moňas usne a jak se obnoví, zase se probudí. To je princip funkce šetření el. energií.
- HempStar
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
mno pokud opravdu nemas nastavenej sleep mode,tak bych to videl na spatnej procesor u monitoru a nebo EP-ROM monitoru.
Ale Belinie zase tak podrobne neznam,soudim dle typu zavady ,coz je v Tvem pripade docela standartni zavada u vice znacek monitoru.
Nejlepe vsak kontaktovat servis jejich,hlavne se vtom nestourej sam
este by Ti sebrali zaruku 
Ale Belinie zase tak podrobne neznam,soudim dle typu zavady ,coz je v Tvem pripade docela standartni zavada u vice znacek monitoru.
Nejlepe vsak kontaktovat servis jejich,hlavne se vtom nestourej sam
ma to cenu upgradovat?za pul roku to stoji polovic!