zdravim.nasel by se nekdo kdo by mi pomohl resit nejak tento problem.ve vyhledavaci jsem sice nasel nejake postupy ale stejne to porad nejde tak jak ma.jedna se o toto.
mam desku fic k8-800t se dvema sata vystupy,zapojenou cd,floppy,a grafiku 256mb do agp.jako jediny a systemovy disk chci pouzit hd samsung 200gb hj sata II.po zapojeni to samozrejme satu nenacte jen cd a floppy.
zkousel jsem toto.dal jsem bootovani z cd,instalace win xp zacne ale samozrejme ze kdyz se hleda hd tak neni zadny nalezen aby mohla pokracovat instalace.zkusil jsem tedy podle rad tady na foru pri zacatku instalace win xp mackat f6 kde se me pta,jestli chci nejake jine ovladace na raid,sata atd.vsechno probehne,z floppy si natahne ze slozky xp soubory a pokracuje se dal.ty ovladace jsem si stahl primo ze stranek fic.
opet to nenajde hd takze se da na konci resart.pri opetovnem rozjeti uz ho bios nasel a pri instalaci win uz to vse jde.po instalaci a pri behu win jde vse jak ma.pocitac vypnu.zkusim ho znovu zapnout a opet hd nenalezen a muzu zacit nanovo.
nevim jestli je problem v tom ze je to sata II nebo jen ze je to samsung.zkousel jsem jiny sata II seagate a ten to nacte hned a vse funguje v poradku.ani nemusim istalovat zadne ovladace z floppy.
poradil by mi nekdo,jestli se to da nejak resit?
Fic K8-800t problem se zapojenim sata II
Moderátor: Eddward
- fantoci222
- Nováček
-
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fic K8-800t problem se zapojenim sata II
prepnul si ho na SATA I?fantoci222 píše:po zapojeni to samozrejme satu nenacte jen cd a floppy.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů